Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9haftalık hamileyim belim önceden hamile olmadan da ağrıyordu ama bu aralar çok fazla ağrı oluyor bacağıma kalçama vuruyor ağrısı ve kımıldayamıyorum olanlar var mı acaba ne öneriyorsunuz fiziğe gitmeli miyim
35+3 deyim bende fıtık var ama bu aylarda belim koparcasina ağrıyor uyuyamıyorum eskiden bacagmda olurdu şimdi hamilelikte belime normal doğum düşünüyordum ama sanırım sezeryan olucam fitikda problem oluyormuş sizindemi öyle.
35+3 deyim bende fıtık var ama bu aylarda belim koparcasina ağrıyor uyuyamıyorum eskiden bacagmda olurdu şimdi hamilelikte belime normal doğum düşünüyordum ama sanırım sezeryan olucam fitikda problem oluyormuş sizindemi öyle.
Bendede aynı şikayetler var ben doğum yapana kadar da sürüyor benimkisi diyer hamileliklerimde de öyleydi doktora soruyordum normaldir diyordu ve şimdi gene aynı acıyı çekiyorum