Gebelikde kan sulandiri igne unuttum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Gebelikde kan sulandiri igne unuttum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 657 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikde kan sulandiri igne unuttum
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Suden.az

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar gebelikde kan sulandırıci igne yapmayı unuttum bir gün birsey olurmu yardım edin nolur

Susu

Kayıtlı Üye
rank
Aklına geldiği gibi yapsaydın ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama telefonuna alarm kur sakın bir daha unutma

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Aklına geldiği gibi yapsaydın ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama telefonuna alarm kur sakın bir daha unutma
Normalde esim yapiyo ben yapamiyom cesaretim yok esim yapıyordu aksa 8 gibi ama bugün 10 dakka once yaptim inşallah birsey olmaz

Susu

Kayıtlı Üye
rank
Anladım bir sıkıntı olmamıştır bence kontrole gidince haber ver ama.sakin bir daja unutma bende kullanıyorum iğne yarım saat bile geç kalsam sanki bir şey olacakmış gibi hissediyorum Allah bize sabır versin

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Anladım bir sıkıntı olmamıştır bence kontrole gidince haber ver ama.sakin bir daja unutma bende kullanıyorum iğne yarım saat bile geç kalsam sanki bir şey olacakmış gibi hissediyorum Allah bize sabır versin
Amin canım haber ederim sana 10 gün var daha kontrole ya inşallah birsey olmaz

M

Melek Kuzu

Guest
Kan sulandırıcı hormon iğnesi değil istediğiniz satte yapabilirsiniz sakıncası yok. Ben de yapıyorum akşam 8 bazen 9 bazen 10. Yeter ki akşamsa akşam her gün gündüz ise gündüz. Ki benimmbazen gündüze de denk geliyordu.

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Kan sulandırıcı hormon iğnesi değil istediğiniz satte yapabilirsiniz sakıncası yok. Ben de yapıyorum akşam 8 bazen 9 bazen 10. Yeter ki akşamsa akşam her gün gündüz ise gündüz. Ki benimmbazen gündüze de denk geliyordu.
Ay nebilim saat 9 buçuk da yaparım akşamları 11.50 yaptim esim yoktu bende kendime igne batiramiyom

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar