Gebelikle alakasız sorum var. ELDEKİ BİBER YANMASINA NE İYİ GELİR?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneadayadayı tarafından oluşturulan Gebelikle alakasız sorum var. ELDEKİ BİBER YANMASINA NE İYİ GELİR? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,458 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikle alakasız sorum var. ELDEKİ BİBER YANMASINA NE İYİ GELİR?
Konbuyu başlatan Anneadayadayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lesyaaa

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya biber kızarım ama evdekiler tohumlu olunca biberi yemiyorlar. Ben de tüm tohumlarını çıkartın biberlerin acı olduğunun çok geç farkına vardım. 2 saattir ellerim cayır cayır yanıyor. Ne yapsam iyi gelir? Domates suyu, süt ve yoğurt sürmeyi denedim sadece 5/10 dakika acısını dindiriyor o kadar.
Kuzum ellerini sirke ile ov gecirir inşallah

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ya biber kızarım ama evdekiler tohumlu olunca biberi yemiyorlar. Ben de tüm tohumlarını çıkartın biberlerin acı olduğunun çok geç farkına vardım. 2 saattir ellerim cayır cayır yanıyor. Ne yapsam iyi gelir? Domates suyu, süt ve yoğurt sürmeyi denedim sadece 5/10 dakika acısını dindiriyor o kadar.
Bulaşık deterjanı ile iyice yıka canım ara ara tekrarla geciyor geçmiş olsun

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Tam şuan ve birkaç gün önce yaşadığım durum 😣😣 baya yanıyor çok kötü 🤦🤦

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ne yaptın canım yanma hissi için? Hiç bir şey işe yaramıyor artık 3/4 saattir elimi sudan çıkaramıyorum sanki ateşe tutuyormuşum gibi yanıyor
Bende çözüm bulamadım ama bu pişik kremi varya bebek için ondan sürdüm elime biraz daha iyi geldi yada yanık kremi varsa evde o da olabilir bilmiyorum ama seni çok iyi anlıyorum çok kötü bir ağrısı var 😣😣

T

TEVHID

Guest
bende de bi kac gun önce ayni durum oldu cok kötüydü her yolu denedim geçmedi en son kahve telvesile baya ovdum sonra geçti insaAllah sende de işe yarar

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Canım toz şekerle bi güzel ellerini birbirine sürt bi kaç dakika ve ondan sonra yıka ile yarıyor biraz 😊 ben genelde öyle yapıyorum yada elimi soğuk suya sokuyorum buz gibi suya,yada diş macunu sürüp kuruyana kadar bekleyebilirsin canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar