Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı
H Hafureren Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 216 1 Aralık 2021 #1 Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 1 Aralık 2021 #2 Bende yenı hamileyken acılı biber yiyordum canım hormanlardan galiba normalde acı biber asla yiyemem
H Hafureren Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 216 1 Aralık 2021 #3 Sümeyyem♥️' Alıntı: Bende yenı hamileyken acılı biber yiyordum canım hormanlardan galiba normalde acı biber asla yiyemem Genişletmek için tıkla ... Canım o turşuyu yemek istiyor Biraz yedimde düşük yapar denildi korktum
Sümeyyem♥️' Alıntı: Bende yenı hamileyken acılı biber yiyordum canım hormanlardan galiba normalde acı biber asla yiyemem Genişletmek için tıkla ... Canım o turşuyu yemek istiyor Biraz yedimde düşük yapar denildi korktum
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 1 Aralık 2021 #4 Hafureren' Alıntı: Canım o turşuyu yemek istiyor Biraz yedimde düşük yapar denildi korktum Genişletmek için tıkla ... Cok yeme canım herseyın fazlası zarar
Hafureren' Alıntı: Canım o turşuyu yemek istiyor Biraz yedimde düşük yapar denildi korktum Genişletmek için tıkla ... Cok yeme canım herseyın fazlası zarar
Sinem&masal Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 961 1 Aralık 2021 #5 Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Canin cekiyosa fazla abartmayarak yiyebilirsin tadimlik
Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Canin cekiyosa fazla abartmayarak yiyebilirsin tadimlik
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 1 Aralık 2021 #7 Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Fazla yeme ileriki haftalarda daha dikkatli ol tansiyonunu yükseltebilir canim
Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Fazla yeme ileriki haftalarda daha dikkatli ol tansiyonunu yükseltebilir canim
S Seccill Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 32 1 Aralık 2021 #8 Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... İnanma canım öyle şeylere ben sürekli acı yiyen biriyim kocaman bir kavanoz turşuyu yedim ve full acı 7. Haftalıkta hamileyim hiçbirşey de olmadı
Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... İnanma canım öyle şeylere ben sürekli acı yiyen biriyim kocaman bir kavanoz turşuyu yedim ve full acı 7. Haftalıkta hamileyim hiçbirşey de olmadı
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 1 Aralık 2021 #9 Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Yenir canım , hamileliğin ilerleyince miğde yanması yapıo çok ozaman kendin brakacaksın yemeyi
Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Yenir canım , hamileliğin ilerleyince miğde yanması yapıo çok ozaman kendin brakacaksın yemeyi
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 1 Aralık 2021 #10 Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Yenir canim bende severim
Hafureren' Alıntı: Hanımlar 5 haftalık gebeyim turşum var ama acı yersem acı düşük yaparmı Genişletmek için tıkla ... Yenir canim bende severim