Sorum var Gebelikte Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Gebelikte Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 716 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte Ağrı
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kader3333

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Selamın aleyküm öncelikle ben suanda 8 haftalik oldum ama karnım her gün agriyor hafiften doktor bayramdan 2 hafta sonra gel canlanmismi bakalım dedi neden ağrıyor ki karnm onu bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim hayırlı bayramlar

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Selamın aleyküm öncelikle ben suanda 8 haftalik oldum ama karnım her gün agriyor hafiften doktor bayramdan 2 hafta sonra gel canlanmismi bakalım dedi neden ağrıyor ki karnm onu bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim hayırlı bayramlar
Canim gebelikte ilk aylarda kasik ağrıları normal ama geçmeyen siddeli ise ve kanama da eslik ediyorsa skntinti ama normal agrilar normal bir durum bebek rahime yerlesmeye çalışor ve rahim büyümeye basliyor

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Canim gebelikte ilk aylarda kasik ağrıları normal ama geçmeyen siddeli ise ve kanama da eslik ediyorsa skntinti ama normal agrilar normal bir durum bebek rahime yerlesmeye çalışor ve rahim büyümeye basliyor
O zaman rahimim mi büyüyor yani sürekli ağrısını cekiyorumda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama sadece agrim oluyor kanamam falan olmuyor zaten daha önce lekelenme geçirmiştim biliyorsun abla

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
O zaman rahimim mi büyüyor yani sürekli ağrısını cekiyorumda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama sadece agrim oluyor kanamam falan olmuyor zaten daha önce lekelenme geçirmiştim biliyorsun abla
Aynen hatirladim kuzum agrilarin aradami geliyor yoksa devamli geçmiyor siddeltlimi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bu tür ağrılar vücudunun tepkisi ama sürekli devam edip dinlenince geçmiyorsa leke kanama varsa mutlaka doktora gidilmeli canım. Ağrın geçiyorsa korkma idrar yolu enfeksiyonu varsa da ağrı olabilir sarı akıntı eşlik eder. Ama içim rahat etsin dersen acile görün kalp atışını da duyabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar