Gebelikte Akinti normal mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Gebelikte Akinti normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,234 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte Akinti normal mi
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan NzLı

Nazende

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 12 haftalik hamileyim akintim biraz fazla normal mi bu
Evet benimde çok fazlaydı , su gibi akıyordu ama kokusu kötü ve yesilse hemen doktora gitmenizi tavsiye ederim , bana doktorum öyle demişti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar 12 haftalik hamileyim akintim biraz fazla normal mi bu
Benimde akıntim fazlaydi , fitil verdi geçti çok şükür

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Evet benimde çok fazlaydı , su gibi akıyordu ama kokusu kötü ve yesilse hemen doktora gitmenizi tavsiye ederim , bana doktorum öyle demişti

Benimde akıntim fazlaydi , fitil verdi geçti çok şükür
Yeşil değil kötü de degil kokusu ama bilemefkm yano coj normale gore

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Benim de beyaz ve kokusuz akıntım çok fazla. Normal diye okudum. Ama rengi dönerse, koku, kaşıntı olursa doktora git mutlaka. Günlük ped tavsiye etmem. Evdeysen sık sık iç çamaşırı değiştirmek daha mantıklı.

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Normal olabilir hamile kalmadan öncede vardi simdi daha çoğaldı fitil verdi dokdor ama kullanıp kullanmamak arasında kaldım açıkcasi
Enfeksiyon yoksa kullanmanın bi anlamı yok bence ben gitmedim ama gittiğim de bi sorun yok derse kullanmam bisey

Evet canim normal.ama ped tavsiye etmem mantara cevirebilir buda ekstra bir tadavinilac demek o yuzden surekli olarak ic camasiri degismenintavsiye ederim . Saglikla kucagina al bebisini 😘
Günlük ped kullanıyordum sürekli değiştiriyordum ama sizde haklisiniz bu sefer de daha büyük sorun çıkabilir teşekkür ederim 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.