Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kizlar ben 3 aylik hamileyim.Eşimle cinsel iliskide olmuyorfuk.Ama şimdi arkadan(popo) olmanın bir zararı olurmu?özür dilerim sorum için,ama anlarsınız işte
Merhaba kizlar ben 3 aylik hamileyim.Eşimle cinsel iliskide olmuyorfuk.Ama şimdi arkadan(popo) olmanın bir zararı olurmu?özür dilerim sorum için,ama anlarsınız işte
Kusura bakmayın ama soru biraz ilginç geldi. Normalde de arkadan iliski saglikli değilken gebelikte neden olsun ve neden arkadan yapma ihtiyacı? 3 aylık hamilesiniz neden normal ve doğal olanı tercih etmiyorsunuz ki..
Düşük tehliken yoksa yasak degil bize 35. Haftada yeni yasakladı doktor doguma az kaldı diye bebege ulasan birsey olmuyor korkma cok sert yapmAyın sadece arkadan siz istiyorsanız birsey diyemem tabi hemoroid flan olusabilir yırtılma vs zorlanmadan saglık acısındanda iyi degil ilerki yaslarda tuvalet tutamıyor yapan kişiler
Birincisi doktor yasak demediyse düşük tehliken falan yoksa laflarına hiç girmiycem. Benim düşük tehliken var 5 ayıma girdim eşim bana bebeğimize ve kendisine olan saygısından adını dahi almıyor diline ve ben eşime güveniyorum. Ne demek hak yolu dururken...... Yoluna düşmek. Allahın yasakladığı şeyler var. Evet herkes aynı inanca sahip olmayabilir. Ama sorulacak soru var sorulmayacak soru var. İsteyen kızabilir bu sözlerime ama dilim doğru yolum doğru.
Canım zarardan ziyade helal değil Lut kavmine çevirmeyin dinimizi inancımızı müslümanız hepimiz. Tamm inancını sorgulamıyorum isteklerine saygım var ama din kardeşin olarak seni uyarmak istedim. Allah eşlerin arasında bile helal ve haram kıldığı şeyler var ve bunlardan en günahı da ters ilişki. Kusura bakma da bu senin istediğin birşey değil biliyorum eşin istiyor ama sen onu memnun edeceksin diye Allah'a hesabını veremeyeceğin günahlara bulaşma. Bizde de Dr yasaklamadi biz sadece ilk bir ay ilişkiye girmedik ne olur ne olmaz diye ondan sonra pardon ama devam ettik sıkıntı da olmadı çok şükür. Sizde dikkatli olursanız bir sorun olmaz inşallah.
Canım normal yol ile ilişki gebelikte yasak değil, düşük tehliken yoksa ilişkinizi normal yol ile yapın. Anüs çatlağı, felan da yapar arkadan ilişki. Doktorun sana birşey demediyse sen normal yol ile gir ilişkiye. Birde eşin vajinadan daha dar bir yer olduğu için bunu her zaman iateyebilir artık onu da hesap et.