Gebelikte asi

• Konbuyu başlatan Rüya
  • Toplam 31 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rüya tarafından oluşturulan Gebelikte asi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,541 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte asi
Konbuyu başlatan Rüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
R

Rüya

Guest
Merhaba arkadaşlar aranızda bende yeniyim ve bir sorum var gebelikte aşı olan var mı aranızda olupta yan etkisini gören

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Covid aşısını soruyorsanız bende oldum. Hiç bir belirti olmadı kulunda ağrı yapan var ama bende oda olmadı biontech oldum

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Teyzem biontech aşısı oldugu halde korona oldu bilmiyorum hiç dogumdan sonra yapacam
Canım aşılar olmanı engellemiyor zaten daha hafif atlatman için. Zamanında kabakulak, su çiçeği, kızamık vs de ölümcül hastalıklardı. Şimdi aşılarını oluyoruz çoğumuz geçiriyoruz ama hafif geçiyor artık. Hiç duyuyor musun bunlardan öleni. Aşı olmak illaki çok önemli yani kuzum bu hastalık ve aşılar yeni olduğundan gebelikte yan etkisi bilinmediği için olmadım ben, şuan gebelik durumum olmasa çoktan yaptırırdım.

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
A
Canım aşılar olmanı engellemiyor zaten daha hafif atlatman için. Zamanında kabakulak, su çiçeği, kızamık vs de ölümcül hastalıklardı. Şimdi aşılarını oluyoruz çoğumuz geçiriyoruz ama hafif geçiyor artık. Hiç duyuyor musun bunlardan öleni. Aşı olmak illaki çok önemli yani kuzum bu hastalık ve aşılar yeni olduğundan gebelikte yan etkisi bilinmediği için olmadım ben, şuan gebelik durumum olmasa çoktan yaptırırdım.
Aynen hamile olmasam gider yaparım hamileyim o yüzden yapamam zaten valla bugün kolum kalkmıyor

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar aranızda bende yeniyim ve bir sorum var gebelikte aşı olan var mı aranızda olupta yan etkisini gören
Ben gecen hafta sinovac oldum 23 haftalık hamileyim. Doktorum 5.aydan sonra mutlaka ol dedi eylülde de 2.dozumu olacagım hic bi yan etkisi olmadı ağrı falan yapmadı. Tv de doktorlar bas bas bagırıyorlar hamilelerin mutlaka aşı olması gerek diye. Allah korusun yakalandıgımız da aşımızı olmus olsak belki daha hafif atlatırız

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar