Gebelikte aşı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kader hakan tarafından oluşturulan Gebelikte aşı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,248 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte aşı
Konbuyu başlatan Kader hakan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kader hakan

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar gebelikte kaçıncı haftada hangi aşılar var ve sağlık ocağından arıyolar mı yoksa kendimiz mi takip etmemiz gerekiyor? Bilenler yardımcı olabilir mi?🤗

Osman💫Beşir

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar gebelikte kaçıncı haftada hangi aşılar var ve sağlık ocağından arıyolar mı yoksa kendimiz mi takip etmemiz gerekiyor? Bilenler yardımcı olabilir mi?🤗
24 Eylül de İlk tetenoz aşımı oldum 25 Ekim'de ikinci dozu olcam beni aramadı kimse ben gittim aşı olmam gerekiyor dedim sonra yaptılar

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba sağlık ocağı ebenize bilgi veriyorsunuz gebelik takip formu oluşturuyorlar arada arayıp yada oraya da gidip kontrol ediliyorsunuz biz pandemiden dolayı hiç kontrole gitmedik arıyo ebemiz bilgileri alıyo tetanoz aşısı içinde normalde arıyorlar ama aramasalar BİLe ihmal etmeyin ilk doz 20.hafta ikinci 24.haftalarda yapılıyo Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Aile hekimliği bilgi veriyor tetenoz oluyorsunuz.
Teşekkür ederim 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim hepinize kızlar🤗

20 haftalikken saglik ocagindan ariyolar cnm
Teşekkür ederim canim 2 haftam kalmiş daha o zaman🥰

Tüm sayfalar yüklendi.