Çekdirdim 39 haftalıgm 7 saat oldu bebegm hareketli bi sknti olmaz deilmi kzlar hc cekdren varmi
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 22 Şubat 2023 #1 Çekdirdim 39 haftalıgm 7 saat oldu bebegm hareketli bi sknti olmaz deilmi kzlar hc cekdren varmi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,403 Konum Kırklareli 22 Şubat 2023 #2 Ebrubatu' Alıntı: Çekdirdim 39 haftalıgm 7 saat oldu bebegm hareketli bi sknti olmaz deilmi kzlar hc cekdren varmi Genişletmek için tıkla ... Doktorun gebe olduğun halde çekti ise endişe etme onun bilinci ile prosedür uygulamıştıeö birde kadın doğum doktorunun onayı varsa sıkıntı olmaz.
Ebrubatu' Alıntı: Çekdirdim 39 haftalıgm 7 saat oldu bebegm hareketli bi sknti olmaz deilmi kzlar hc cekdren varmi Genişletmek için tıkla ... Doktorun gebe olduğun halde çekti ise endişe etme onun bilinci ile prosedür uygulamıştıeö birde kadın doğum doktorunun onayı varsa sıkıntı olmaz.
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 22 Şubat 2023 #3 Ebrubatu' Alıntı: Çekdirdim 39 haftalıgm 7 saat oldu bebegm hareketli bi sknti olmaz deilmi kzlar hc cekdren varmi Genişletmek için tıkla ... disden oldugnu sanmam belki uyumusdur bebek cikolata ye
Ebrubatu' Alıntı: Çekdirdim 39 haftalıgm 7 saat oldu bebegm hareketli bi sknti olmaz deilmi kzlar hc cekdren varmi Genişletmek için tıkla ... disden oldugnu sanmam belki uyumusdur bebek cikolata ye
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 22 Şubat 2023 #4 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: disden oldugnu sanmam belki uyumusdur bebek cikolata ye Genişletmek için tıkla ... Bebeğim çok hareketli diyorum ters okudunuz
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: disden oldugnu sanmam belki uyumusdur bebek cikolata ye Genişletmek için tıkla ... Bebeğim çok hareketli diyorum ters okudunuz
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 22 Şubat 2023 #5 Ebrubatu' Alıntı: Bebeğim çok hareketli diyorum ters okudunuz Genişletmek için tıkla ... a yanlis okumusum kusra bakma cok hereketlu olmasi sorun degil canim
Ebrubatu' Alıntı: Bebeğim çok hareketli diyorum ters okudunuz Genişletmek için tıkla ... a yanlis okumusum kusra bakma cok hereketlu olmasi sorun degil canim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 22 Şubat 2023 #6 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Doktorun gebe olduğun halde çekti ise endişe etme onun bilinci ile prosedür uygulamıştıeö birde kadın doğum doktorunun onayı varsa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum hareketlerinde bu kadar saat bir değişiklik olmadıysa bundan sonra da olmaz Allah'ın izniyle
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Doktorun gebe olduğun halde çekti ise endişe etme onun bilinci ile prosedür uygulamıştıeö birde kadın doğum doktorunun onayı varsa sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum hareketlerinde bu kadar saat bir değişiklik olmadıysa bundan sonra da olmaz Allah'ın izniyle