Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız
S Sedef Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 234 9 Nisan 2021 #1 Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 9 Nisan 2021 #2 Kızımda şeker testi yaptım oglumdada sadece kanda şekere bakıldı o kadar
S Sedef Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 234 9 Nisan 2021 #3 2 melek annesiyim' Alıntı: Kızımda şeker testi yaptım oglumdada sadece kanda şekere bakıldı o kadar Genişletmek için tıkla ... 2 tarama yaptım doktor ayrıntılı ultrason istedi yaptırmak istemedim şeker yüklemesi yaptırcam kaç gün sonra
2 melek annesiyim' Alıntı: Kızımda şeker testi yaptım oglumdada sadece kanda şekere bakıldı o kadar Genişletmek için tıkla ... 2 tarama yaptım doktor ayrıntılı ultrason istedi yaptırmak istemedim şeker yüklemesi yaptırcam kaç gün sonra
Elisa Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 168 9 Nisan 2021 #4 Sedef' Alıntı: Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Ben kan idrar infection icin idrar testi yaptim seker testi yaptim bide 2li taramami ne onu yaptim Ama her ay duzenli kan veriyorum ve idrar testi yapiyorum mahlesef infectionda dolayi
Sedef' Alıntı: Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Ben kan idrar infection icin idrar testi yaptim seker testi yaptim bide 2li taramami ne onu yaptim Ama her ay duzenli kan veriyorum ve idrar testi yapiyorum mahlesef infectionda dolayi
S Sedef Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 234 9 Nisan 2021 #5 Elisa' Alıntı: Ben kan idrar infection icin idrar testi yaptim seker testi yaptim bide 2li taramami ne onu yaptim Ama her ay duzenli kan veriyorum ve idrar testi yapiyorum mahlesef infectionda dolayi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Elisa' Alıntı: Ben kan idrar infection icin idrar testi yaptim seker testi yaptim bide 2li taramami ne onu yaptim Ama her ay duzenli kan veriyorum ve idrar testi yapiyorum mahlesef infectionda dolayi Genişletmek için tıkla ... Bende yapiyorum canm İnşallah kazasız belasız atlatırız bugünleri
Elisa' Alıntı: Ben kan idrar infection icin idrar testi yaptim seker testi yaptim bide 2li taramami ne onu yaptim Ama her ay duzenli kan veriyorum ve idrar testi yapiyorum mahlesef infectionda dolayi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Elisa' Alıntı: Ben kan idrar infection icin idrar testi yaptim seker testi yaptim bide 2li taramami ne onu yaptim Ama her ay duzenli kan veriyorum ve idrar testi yapiyorum mahlesef infectionda dolayi Genişletmek için tıkla ... Bende yapiyorum canm İnşallah kazasız belasız atlatırız bugünleri
Elisa Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 168 9 Nisan 2021 #6 Sedef' Alıntı: Geçmiş olsun Bende yapiyorum canm İnşallah kazasız belasız atlatırız bugünleri Genişletmek için tıkla ... Amin inshAllah canim kazasiz belasız
Sedef' Alıntı: Geçmiş olsun Bende yapiyorum canm İnşallah kazasız belasız atlatırız bugünleri Genişletmek için tıkla ... Amin inshAllah canim kazasiz belasız
L Leylakk Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 201 10 Nisan 2021 #7 Sedef' Alıntı: Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Benim iki oğlum var çok şükür sagliklida hiç yaptırmadım ne gelirse Allah'tan başım gözüm üstüne
Sedef' Alıntı: Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Benim iki oğlum var çok şükür sagliklida hiç yaptırmadım ne gelirse Allah'tan başım gözüm üstüne
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,715 10 Nisan 2021 #8 Sedef' Alıntı: Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Üçlü test yaptrdm şeker yüklemesi yaptrdm ayrıntılı ultrason da yaptrdm
Sedef' Alıntı: Selamün aleyküm Hanımları siz hamileliğiniz de hangi testleri yaptırdınız Genişletmek için tıkla ... Üçlü test yaptrdm şeker yüklemesi yaptrdm ayrıntılı ultrason da yaptrdm
S Sedef Kayıtlı Üye Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 234 10 Nisan 2021 #9 Elif kpln' Alıntı: Üçlü test yaptrdm şeker yüklemesi yaptrdm ayrıntılı ultrason da yaptrdm Genişletmek için tıkla ... Peki ayrıntılı ultrason da ne çıktı ne dedi doktor
Elif kpln' Alıntı: Üçlü test yaptrdm şeker yüklemesi yaptrdm ayrıntılı ultrason da yaptrdm Genişletmek için tıkla ... Peki ayrıntılı ultrason da ne çıktı ne dedi doktor
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,715 10 Nisan 2021 #10 Sedef' Alıntı: Peki ayrıntılı ultrason da ne çıktı ne dedi doktor Genişletmek için tıkla ... Birşey çıkmadı cnm şükürler olsun Rabbime
Sedef' Alıntı: Peki ayrıntılı ultrason da ne çıktı ne dedi doktor Genişletmek için tıkla ... Birşey çıkmadı cnm şükürler olsun Rabbime