Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bn dünden beri ishal oldum bnm salakligim yüzünden çok terlediğim halde kilimanin yanında uyuya kalmışım sonuç dünden beri karın ağrısı çekiyorum bebeğimin hareketleri iyi çok şükür ama bu karın ağrısı nasıl durur lütfen yardımcı olun
Bn dünden beri ishal oldum bnm salakligim yüzünden çok terlediğim halde kilimanin yanında uyuya kalmışım sonuç dünden beri karın ağrısı çekiyorum bebeğimin hareketleri iyi çok şükür ama bu karın ağrısı nasıl durur lütfen yardımcı olun
Gecmis olsun. Ben ishale karşı yoğurt ve nişasta karisimi deniyorum. Birkaç yemek kaşıgı yoğurt ve bir yemek kaşığı nişasta karıştırıp yiyorum. Genelde iyi geliyor. Bu işe yaramazsa en iyi gelen 5 adet kuru fasulyeyi ufalayıp yine yoğurtla karıştırıp yemek. Insallah size de iyi gelir. Denerseniz fazla miktarlarda tüketmeyin ne olur ne olmaz. Kabızlık ihtimaline karşı
Geçmiş olsun canım bol bol su iç ishalin bebeğe zararı olmaz ama vücutta su kaybı olduğu için sorun yaratabilir su tüketimini arttır. Yiyebilirsen bir tatlı kaşığı kadar kuru türk kahvesi ye hemen kesiyor ishali o
Geçmiş olsun canım bol bol su iç ishalin bebeğe zararı olmaz ama vücutta su kaybı olduğu için sorun yaratabilir su tüketimini arttır. Yiyebilirsen bir tatlı kaşığı kadar kuru türk kahvesi ye hemen kesiyor ishali o