Gebelikte ruhsal durum?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Gebelikte ruhsal durum? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,978 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte ruhsal durum?
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar hamilelikte bu kadar mutsuz hissetme, enerjisiz, isteksiz, aşırı duygusal olmak bunlar normal mi? Yani hamile kadınlar hep böyle mi hissediyor ruhsal olarak yorgun olmak, hayata karşı isteksiz olmak normal mi? Evden çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum yürümek, gülmek, yemek yemek istemiyorum sadece tek başıma kalıp uyumak istiyorum sadece uyumak.. Sanki böyle bir karanlık kuyuda gibi hissediyorum kendimi bu hormonlar bu kadar mı kötü ediyor ki insanı yoksa anormal olan ben miyim? Bir tek mutlu olduğum gülümsediğim an bebeğimin hareket ettiği an başka yok gibi..😑🤔
Kac haftalık hamilesiniz peki yeni mi eğer yeniyse daha basindaysaniz çok normal bende tam anlattıklarınızi yaşadım hamileliğin ilk bir iki ayı tamamanen bu sürece alışma durumum oldu ölecek gibiydim yani zaman gectikte enerjim yerine geldi tabikide eski halinde değilim hemen herşeye ağlarım ama ilk zamanlarimdan kat kat iyiyim şuan kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapmaya yönlendirin eninde sonunda duzelecktir merak etmeyin hamilelik hep ruhsal hemde fiziksel bir degisiklik kolay değil tabiki ama bu güzel zamanlarınızı elinizden geldigince eğlenceli geçirmeye çalışın keyif almaya çalışın daha iyi hissedeceksiniz

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kac haftalık hamilesiniz peki yeni mi eğer yeniyse daha basindaysaniz çok normal bende tam anlattıklarınızi yaşadım hamileliğin ilk bir iki ayı tamamanen bu sürece alışma durumum oldu ölecek gibiydim yani zaman gectikte enerjim yerine geldi tabikide eski halinde değilim hemen herşeye ağlarım ama ilk zamanlarimdan kat kat iyiyim şuan kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapmaya yönlendirin eninde sonunda duzelecktir merak etmeyin hamilelik hep ruhsal hemde fiziksel bir degisiklik kolay değil tabiki ama bu güzel zamanlarınızı elinizden geldigince eğlenceli geçirmeye çalışın keyif almaya çalışın daha iyi hissedeceksiniz
18+2 günlük olduk bugün ama ben bu zamanlarda daha kötü hissediyorum ruhsal yönden 😟 ama haklısınız elimden geldiğince yavrum için daha iyi olmaya çalışmalıyım 🤗

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
18+2 günlük olduk bugün ama ben bu zamanlarda daha kötü hissediyorum ruhsal yönden 😟 ama haklısınız elimden geldiğince yavrum için daha iyi olmaya çalışmalıyım 🤗
Geçecektir merak etmeyin
Yavrunuzu düşünün siz moralinizi ne kadar iyi tutarsaniz bu süreci de o kadar kolay atlatırsıniz minik eller minik ayaklar size sevgiyle bakan gözler olacak
bu sürecin sonundaki güzelliği düşünün daha kolay atlatacaksiniz bu durumu sevgilerle♥️🌺

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Geçecektir merak etmeyin
Yavrunuzu düşünün siz moralinizi ne kadar iyi tutarsaniz bu süreci de o kadar kolay atlatırsıniz minik eller minik ayaklar size sevgiyle bakan gözler olacak
bu sürecin sonundaki güzelliği düşünün daha kolay atlatacaksiniz bu durumu sevgilerle♥️🌺
Teşekkür ederim 🤗🥰 zaten ancak hareket ettiği zaman mutlu olup gülümsüyorum 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar