A Afra Kayıtlı Üye Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 11 24 Eylül 2024 #1 selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ?
selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ?
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,451 Konum Kırklareli 24 Eylül 2024 #2 Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Sade soda çok iyi geliyor canım Oyla 0 Downvote
Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Sade soda çok iyi geliyor canım
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,820 24 Eylül 2024 #3 Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Tuzlu kraker yiyebilirsin salatalık da iyi geliyor. Oyla 0 Downvote
Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Tuzlu kraker yiyebilirsin salatalık da iyi geliyor.
A Afra Kayıtlı Üye Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 11 26 Eylül 2024 #4 AYŞENUR🦋' Alıntı: Sade soda çok iyi geliyor canım Genişletmek için tıkla ... Soda daha çok sisiriyor beni ama kanamam var galiba düşük yapiyorum Oyla 0 Downvote
AYŞENUR🦋' Alıntı: Sade soda çok iyi geliyor canım Genişletmek için tıkla ... Soda daha çok sisiriyor beni ama kanamam var galiba düşük yapiyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,451 Konum Kırklareli 26 Eylül 2024 #5 Afra' Alıntı: Soda daha çok sisiriyor beni ama kanamam var galiba düşük yapiyorum Genişletmek için tıkla ... Doktora git canım hemen ağrın sancın da eşlik ediyoe mu kanamaya Oyla 0 Downvote
Afra' Alıntı: Soda daha çok sisiriyor beni ama kanamam var galiba düşük yapiyorum Genişletmek için tıkla ... Doktora git canım hemen ağrın sancın da eşlik ediyoe mu kanamaya
H H.abbaszade Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 103 27 Eylül 2024 #6 Hekime ged can belke durdurdular kanamayi Oyla 0 Downvote
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 29 Eylül 2024 #7 Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Tuzlu salatalık çubuk kraker ılık süt ve maden suyu iyi gelecektir Oyla 0 Downvote
Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Tuzlu salatalık çubuk kraker ılık süt ve maden suyu iyi gelecektir
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 6 Ekim 2024 #8 Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Bulanti için tuzlu kraker leblelebi bol limonlu salata maden suyu Oyla 0 Downvote
Afra' Alıntı: selam kızlar ya ben ne yesem midemde şişkinlik yapıyor ve bulantıya sebep oluyor az da yiyorum ama yine de oluyor ne yapabilirim fikriniz var mı ? Genişletmek için tıkla ... Bulanti için tuzlu kraker leblelebi bol limonlu salata maden suyu