Gebelikte tetonaz aşısı

• Konbuyu başlatan Hazalhazal1234
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hazalhazal1234 tarafından oluşturulan Gebelikte tetonaz aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 565 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte tetonaz aşısı
Konbuyu başlatan Hazalhazal1234
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya
H

Hazalhazal1234

Guest
Kızlar 14 haftalık gebeyim ilk tetonaz aşımı bu hafta içinde olmam lazım sanırım siz ne zaman oldunz ben şimdi erken oldu için kararsız kaldım yardımcı olur musunz normal mi bu haftada olması internette 20 hafta diyorlar

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 14 haftalık gebeyim ilk tetonaz aşımı bu hafta içinde olmam lazım sanırım siz ne zaman oldunz ben şimdi erken oldu için kararsız kaldım yardımcı olur musunz normal mi bu haftada olması internette 20 hafta diyorlar
Beni 20. Hafta çağırdılar ilk doz için

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende 14 haftaligim Sağlık ocağı banaa 20. Hafta dedi canım yine bi sor istersen

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim ilk gebelogimde 2 doz olmustum bu gebeligimde de yeni oldum 1 doz sali günü 16 haftaligim buarada

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar