geç döllenme olabilir ne demek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel09. tarafından oluşturulan geç döllenme olabilir ne demek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 668 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı geç döllenme olabilir ne demek
Konbuyu başlatan Asel09.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yusuf Özgen

Asel09.

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 12 Eylül yani 6+2 olmam gerek ama doktorun hesabına göre 5 haftaligim geç döllenme olmus olabilir dedi nasıl oluyor bilen var mi

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 12 Eylül yani 6+2 olmam gerek ama doktorun hesabına göre 5 haftaligim geç döllenme olmus olabilir dedi nasıl oluyor bilen var mi
Yumurta ve sperm 1 hafta önce değil 1 hafta sonra birleşmiş yani döllenmiş demek oluyor geç yumurtlama olmuştur

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimde öyle oldu mesela son adet tarihim 4 mayıs tı ama ultrasonda falan baktıktan sonra doktorum geç döllenme olmuş olabilir 11 mayıs dan hesapladı

D

DURUCUK

Guest
Canim en son ne zaman kanda baktirdin . Benimde senin gibi son adetim 12 eylul du ama degerim dusuktu

Asel09.

Kayıtlı Üye
rank
Canim en son ne zaman kanda baktirdin . Benimde senin gibi son adetim 12 eylul du ama degerim dusuktu
14 Ekim'de baktırdım 244 tü doktor dedi 2 3 haftalık bir hafta sonra tekrar gittim 4 haftalık dedi kese göründü bi de kafama takıldı kese 8 mm dedi netten bakıyorum 4 haftalık kese görülmez diyo ve bu kese mm i 5 6 haftalıga tekabül ediyor anlamadım

Tüm sayfalar yüklendi.