Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 12 Eylül yani 6+2 olmam gerek ama doktorun hesabına göre 5 haftaligim geç döllenme olmus olabilir dedi nasıl oluyor bilen var mi
Ben hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 12 Eylül yani 6+2 olmam gerek ama doktorun hesabına göre 5 haftaligim geç döllenme olmus olabilir dedi nasıl oluyor bilen var mi
14 Ekim'de baktırdım 244 tü doktor dedi 2 3 haftalık bir hafta sonra tekrar gittim 4 haftalık dedi kese göründü bi de kafama takıldı kese 8 mm dedi netten bakıyorum 4 haftalık kese görülmez diyo ve bu kese mm i 5 6 haftalıga tekabül ediyor anlamadım