Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazıyı okurken kendimi gördüm aynı durumdayım 35 haftaligiz bizde Allahım yardım etsin sabah yine iyi de gece çok rahatsızım annem hep diyo kesin gece doguracaksin diye hakkımızda herşeyin en hayırlısı inşallah
yazıyı okurken kendimi gördüm aynı durumdayım 35 haftaligiz bizde Allahım yardım etsin sabah yine iyi de gece çok rahatsızım annem hep diyo kesin gece doguracaksin diye hakkımızda herşeyin en hayırlısı inşallah
Benim sancı olmuyor ama göbekten dönemiyorum sağa sola bi de bebiş rahat durmuyorsa o gece sabah olmuyor artık. Sabrediyoruz analık zor Allah yardımcımız olsun
Benim sancı olmuyor ama göbekten dönemiyorum sağa sola bi de bebiş rahat durmuyorsa o gece sabah olmuyor artık. Sabrediyoruz analık zor Allah yardımcımız olsun
Bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor aynı şeyleri bende yaşadım acile gitmiştim ama ne sancı ne bişey çıktı nstde bide benimki gece daha çok hareketli o yüzden çoğu gün sabaha karşı anca uyuyabiliyorum
Birde duş almani öneririm sancı geldiginde yat sağına uyumaya çalış gece öyle yaptım sonra geçti zamanımız daraldığı için sancılarımiz başladı Rabbim yardımcımcimiz olsun