Sorum var Gece uykusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seçilllllll tarafından oluşturulan Gece uykusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 470 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gece uykusu
Konbuyu başlatan Seçilllllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar bu ay kızım 6 aylık oluyor. Şimdiye kadar uyku düzeni iyidi diş çıkartacak damakları kaşınıyor vs böyle oldugu halde akşam 10 11 arası gece uykusuna yatıp 3 4 de kadar deliksiz uyurdu. 3 4 gibi emmeye kalkıp yine uykuya dalardı 7 8 gibi de uyanırdı. Bende dinlenmiş oluyordum ama 1 haftadır akşam 10 11 gibi yatırdığım halde uykuya dalamıyor gözleri kapalı bi saga bi sola dönüyor evimiz cok sıcak ondan mı acaba diyorum ama üstüne de cok örtmem terlemesin diye gece kıpır kıpır dalıp da uyumuyor. Sizin de böyle oldu mu bebişleriniz huy mu degıstırıyor acaba 🤔

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar bu ay kızım 6 aylık oluyor. Şimdiye kadar uyku düzeni iyidi diş çıkartacak damakları kaşınıyor vs böyle oldugu halde akşam 10 11 arası gece uykusuna yatıp 3 4 de kadar deliksiz uyurdu. 3 4 gibi emmeye kalkıp yine uykuya dalardı 7 8 gibi de uyanırdı. Bende dinlenmiş oluyordum ama 1 haftadır akşam 10 11 gibi yatırdığım halde uykuya dalamıyor gözleri kapalı bi saga bi sola dönüyor evimiz cok sıcak ondan mı acaba diyorum ama üstüne de cok örtmem terlemesin diye gece kıpır kıpır dalıp da uyumuyor. Sizin de böyle oldu mu bebişleriniz huy mu degıstırıyor acaba 🤔
Dişten dolayı huzursuz olabilir kuzum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Sıcaktan uyuyamıyor olabilir dişlerinden dolayı da uyuyamaz acıdığı ve kaşındığı için

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hem diş hemde sıcaklardan dolayı uyuyamıyor olabilir canım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 13. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık bezelye kabuğu kadar.
İlk trimesterin son haftası. bebeğin parmak izi oluşur. uygun ortam olursa cinsiyet görülebilir.
Artık düşük ihtimali çok azalır. sabah bulantıları kaybolur
ve yorgunluk azalır. daha mutlu hisseder ve cinsel istekte artış olur. memede klostrum (doğumda gelen ilk süt)
oluşumu başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 9 cm ağırlıgı 26 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.