Sorum var Gece uykusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde deneyimlianne tarafından oluşturulan Gece uykusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 449 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gece uykusu
Konbuyu başlatan deneyimlianne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
14 aylık bebeğim gece sürekli uyanıp beşiğinden kalkıp bize bakıyo.Geri sallıyıp uyutuyorum, tekrar kalkıyo.Mama içirip uyutuyorum gene aynı.Aranızda bu durumdan muzdarip olan var mı?😔
Ağlıyor mu peki canım yoksa öylesine uyanıyor mu

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
14 aylık bebeğim gece sürekli uyanıp beşiğinden kalkıp bize bakıyo.Geri sallıyıp uyutuyorum, tekrar kalkıyo.Mama içirip uyutuyorum gene aynı.Aranızda bu durumdan muzdarip olan var mı?😔
O ayda benim kızımda öyleydi ben yanıma alırdım öyle uyuturdum sonra hiç kalkmazdi halada yanımda yatiryorum öyle dene

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Malesefki benim kızımda aynı gündüz çok uyuyorsa uyku süresini kısalt canım birde ben mecbur biraz geç uyutuyorum sırf gece uyanmasın diye yoksa saatlerce sallıyorum ki uyusun

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Maalesef durum bizde de aynı bizde 14 aylığız bi iki defa beşiğine koyuyorum baktım uyanıyo yanıma alıp öyle yatırıyorum ama benim oğlan alıştı galiba benimle uyumaya eşim şehir dışına gidip geliyo 2 3 aydır oyüzden yanımda yatırıyorum düzelirler inşallah 😊

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ne yazikki 18 ay olucak aynı durumu yaşıyorum ve halen de bir çözüm odaklı bir şey bulamadım🥴

Tüm sayfalar yüklendi.