Geçmek bilmeyen iğne acisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kader hakan tarafından oluşturulan Geçmek bilmeyen iğne acisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,374 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geçmek bilmeyen iğne acisi
Konbuyu başlatan Kader hakan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kader hakan

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba düşük riskim vardı ve bundan 1 ay önce doktor 5 tane iğne vermişti. 1 ay geçmesine rağmen sağ kalcamda hala ağrı ve tutukluluk var sizce normal mi?

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
1 ay çok uzun bi zaman kontrol ettin mi şişlik kızarıklık filan var mı
Baktim canim şişlik ve kızarıklık yok acile gittim bugün doktor muayene bile etmeden psikolojikmen olabilir dedi şaka gibi ya suçlarını ustlenmemek için sırf. Gece agrisindan uyuyamiyorum psikolojikmenmis

B

Bbb

Guest
Kızlar merhaba düşük riskim vardı ve bundan 1 ay önce doktor 5 tane iğne vermişti. 1 ay geçmesine rağmen sağ kalcamda hala ağrı ve tutukluluk var sizce normal mi?

Bende de oldu o ya halen daha var. Hatta uyuşuk böyle tuhaf bir his kaybı oluştu. Bazen üstüne yatınca yan oturunca elektrik çarpması gibi batıyor.

Kader hakan

Kayıtlı Üye
rank
Temiz bi doktora gidip muayene ol psikolojik nedir ya 😂
Öyle yapacam ya bide bana bu ağrılar çok anlamlı gelmedi diyor te Allahim😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende de oldu o ya halen daha var. Hatta uyuşuk böyle tuhaf bir his kaybı oluştu. Bazen üstüne yatınca yan oturunca elektrik çarpması gibi batıyor.
Aynen baslarda benim de öyleydi simdi baya agirlasti ya sag kalcamdan dizlerime kadar hissizlesiyor ve agrisindan artk uyuyamiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar