1 haftadır belimde bacaklarımda ağrılar çok fazla 2 gündürde çok fazla halsizlik var sizce neden?
A Ayse.1 Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7 6 Ağustos 2021 #1 1 haftadır belimde bacaklarımda ağrılar çok fazla 2 gündürde çok fazla halsizlik var sizce neden?
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 6 Ağustos 2021 #2 Ayse.1' Alıntı: 1 haftadır belimde bacaklarımda ağrılar çok fazla 2 gündürde çok fazla halsizlik var sizce neden? Genişletmek için tıkla ... Ayni senin gibiyim bende senden bi farkim yok inan bende bilmiyorum ne olduqunu
Ayse.1' Alıntı: 1 haftadır belimde bacaklarımda ağrılar çok fazla 2 gündürde çok fazla halsizlik var sizce neden? Genişletmek için tıkla ... Ayni senin gibiyim bende senden bi farkim yok inan bende bilmiyorum ne olduqunu
A Ayse.1 Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7 7 Ağustos 2021 #3 Heyatim' Alıntı: Ayni senin gibiyim bende senden bi farkim yok inan bende bilmiyorum ne olduqunu Genişletmek için tıkla ... Bide ben 40 haftayı doldurdum ama hala birşey yok
Heyatim' Alıntı: Ayni senin gibiyim bende senden bi farkim yok inan bende bilmiyorum ne olduqunu Genişletmek için tıkla ... Bide ben 40 haftayı doldurdum ama hala birşey yok