Sorum var Geçmeyen Pişik

• Konbuyu başlatan Pembenur
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Pembenur tarafından oluşturulan Geçmeyen Pişik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 443 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geçmeyen Pişik
Konbuyu başlatan Pembenur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızım 1yaşında haftadır pişik sudo krem, musrela kullandım geçmiyo diş çıkarıyo ondan diye düşünüyorum ama ne yapsam geçmiyo bilgisi olanmvarsa yazsın🙏
Diş yüzünden olabilir ishal sanırım benim oğlum azı dişini çıkarırken ishaldi bezini 2 dakika bıraksam hemen pişik olurdu krem sürerdim ama ben bepanthol kullandım ve tuvaletini yapar yapmaz altını hemen değiştirdim bektirsem tekrar pişik oluyordu hatta ağladını hatırlıyorum. Öyle öyle geçti canım . Birde bepanthol kullanmanı öneririm. Ve ılık su ile her bezden sonra yıka totosunu miniğin

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızım 1yaşında haftadır pişik sudo krem, musrela kullandım geçmiyo diş çıkarıyo ondan diye düşünüyorum ama ne yapsam geçmiyo bilgisi olanmvarsa yazsın🙏
Kızım 8 aylık hiç pişik olmamıştı taa ki diş dönemine kadar bi pişik oldu tam oldu artık yara olup kan akıyordu ben de ılık suyla poposunu yıkayıp bepantol sürdüm hatta bazen içim rahat etmiyordu önce biraz sütümden sürüp biraz açık bırakıyordum sğrekli bezde kalması da iyi değil diye sonra bağlayacağım zaman krem sürüyordum üstüne de pamuklu ufak bir bez koyuyordum öyle kapatıyordum pamuklu bez bence çok işe yarıyor poposu birbirine temas edip iyice kötü ediyordu krem sürsem de dene inşaAllah kızına da fayda eder

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Ablacım dalin in pişik kremi var onu kullan benim Kardeşimde 1 buçuk yaşında baktim alti pişik olmuştu değiştirirken 2 3 gün surdum sonra birseyi kalmadı altı pişik olunca bebekler huzursuz oluyor

İkraNur'annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kızım da pişik olmuştu 1 hafta geçmedi baya kötü oldu baktım gecicek gibi değil doktora götürdüm bı krem verdi 5 gün sabah akşam kulan dedi bide poposun çok suyla temes etme dedi daha kotu olur dedi kremin adı TROSYD deri kremi gerçekten 2 günde iylesti kızım.

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhaba çok sevindim evet onlar bire bir pişik kremi pisige iyi geliyor Bepanthol mustela.fln pişik önlüyor pişik olunca da pek işe yaramıyor doktor söylemişti boşa o kadar para vermeyin onların faydası olmuyor pisige geçirmiyor hemetan ve travazol travacort bunlar iyi gelir azaltararak geçirir demişti

Tüm sayfalar yüklendi.