Sorum var Gelmiyorrr bebeğim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayse220222 tarafından oluşturulan Gelmiyorrr bebeğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 404 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelmiyorrr bebeğim
Konbuyu başlatan Ayse220222
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar iyi geceler 40*4 olduk gelmiyor kızım ağrım sancım yok psikoljim bozuldu artık durup durup ağlıyorum...
Stres yapma olacağına bırak rahatla canım benimde kızım gelmek bilmedi 41. Haftanın ilk günü doğdu bebeğin doğum kanalına girmişse bugün yarın doğar sıcak duş al özellikle beline tut suyu merdiven in çık bol bol yürüyüş yap birde arabayla gezintiye çık o sarsıntılarda doğumu tetikliyor

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Stres yapma olacağına bırak rahatla canım benimde kızım gelmek bilmedi 41. Haftanın ilk günü doğdu bebeğin doğum kanalına girmişse bugün yarın doğar sıcak duş al özellikle beline tut suyu merdiven in çık bol bol yürüyüş yap birde arabayla gezintiye çık o sarsıntılarda doğumu tetikliyor
Biz eşimle şakayla söylüyorduk,🥰🥰🤩 araba gezintisini,işe yradigini senin sayende öğrenmiş oldum çiçeğim💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kizlar iyi geceler 40*4 olduk gelmiyor kızım ağrım sancım yok psikoljim bozuldu artık durup durup ağlıyorum...
Akişina brak,ve,son hamileligin tadini çikar eli kulağında benim kizim da 41 hafta dogdu ,🥰🥰😍

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Biz eşimle şakayla söylüyorduk,🥰🥰🤩 araba gezintisini,işe yradigini senin sayende öğrenmiş oldum çiçeğim💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Akişina brak,ve,son hamileligin tadini çikar eli kulağında benim kizim da 41 hafta dogdu ,🥰🥰😍
Görümceme doktoru söylemişti arabayla gez bebek doğum kanalına girsin diye ordan aklıma geldi birde bende abimle halamlara gittik biraz sarsıldım ertesi gün doğum yaptım gerçekten işe yarıyormuş 😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar