Genital bölgenizi tüy dökücü kremle temizlediginizde bebege zarar verir mi acba
E EmineNea Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 9 4 Mayıs 2021 #1 Genital bölgenizi tüy dökücü kremle temizlediginizde bebege zarar verir mi acba
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 4 Mayıs 2021 #2 EmineNea' Alıntı: Genital bölgenizi tüy dökücü kremle temizlediginizde bebege zarar verir mi acba Genişletmek için tıkla ... Kullanmadığım için bilmiyorum bn
EmineNea' Alıntı: Genital bölgenizi tüy dökücü kremle temizlediginizde bebege zarar verir mi acba Genişletmek için tıkla ... Kullanmadığım için bilmiyorum bn
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 4 Mayıs 2021 #3 Krem derinin altına gectigı için hamilelikte kullanılması uygun degil
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 4 Mayıs 2021 #4 Ben gebelikten önce bıraktım kullanmayı yumurtalara ve yumurtalıklara zarar verdiğini duyduğum için
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 4 Mayıs 2021 #5 Çok kimyasal var cnm tüy dökücüde ağda yaptır
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 4 Mayıs 2021 #6 EmineNea' Alıntı: Genital bölgenizi tüy dökücü kremle temizlediginizde bebege zarar verir mi acba Genişletmek için tıkla ... Ben ilk hamileligimde kullandim ama 1 kez tek kullandim sikinti çıkmadi
EmineNea' Alıntı: Genital bölgenizi tüy dökücü kremle temizlediginizde bebege zarar verir mi acba Genişletmek için tıkla ... Ben ilk hamileligimde kullandim ama 1 kez tek kullandim sikinti çıkmadi