Geriden gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu81 tarafından oluşturulan Geriden gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 285 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geriden gelmesi
Konbuyu başlatan Arzu81
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Arzu81

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bu ara sürekli yazıyorum size.27haftalik hamileyim doktor bebeğimin 25haftayla uyumlu olduğunu ve suyunun alt sınırda oldunu soyledi.varmi benim gibi bu durumu yaşayıpta bebeğini sağlıkla kucağına alan bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar bu ara sürekli yazıyorum size.27haftalik hamileyim doktor bebeğimin 25haftayla uyumlu olduğunu ve suyunun alt sınırda oldunu soyledi.varmi benim gibi bu durumu yaşayıpta bebeğini sağlıkla kucağına alan bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum
Doktorun birşey demedi mi benimde 1 hafta önden gidiyor dedi doktorum sorsaydın ya sorun olur mu diye

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
40 haftalık doğum yaptm ama bebeğim 38-39 haftalık gelişimi var sağlıkla doğdu Dr bişey demediyse korkma önemli olan iç organlarinin uzuvlarını gelisimi onun dışında boyu kilosuna takılma sağlığı yerindeyse doğunca toplar suyu içinde suyu ihmal etme düzenli şu tüket

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm sıkıntı yapma iki haftaya kadar normal geride yada önde olması bazı bebekler 37 bazısı 42. Haftalarda geliyo önemli olan geleceği haftaya kadar gelişimini tamamlamadı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar