Gıda zehirlenmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kübra gök tarafından oluşturulan Gıda zehirlenmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 493 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gıda zehirlenmesi
Konbuyu başlatan Kübra gök
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Kübra gök

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dunden önce tas kebabı sipariş ettik lokantadan sabaha karsı sancıyla uyandım mide bulantısı ates ishal doktora gittik özele gıda zehirlenmesi dedi yatış verdi baya pahalı geldi devlete gittik sadece üşütmüşsün dedi ben napcagımı şaşırdım özel para için öyle dedi diyorlar bu sabaha karşı yıne fenalaştım o kadar seruma rağmen karnımda cok feci bir sancı var bu sancı boyleyse doğum sancısı nasıldır acaba

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dunden önce tas kebabı sipariş ettik lokantadan sabaha karsı sancıyla uyandım mide bulantısı ates ishal doktora gittik özele gıda zehirlenmesi dedi yatış verdi baya pahalı geldi devlete gittik sadece üşütmüşsün dedi ben napcagımı şaşırdım özel para için öyle dedi diyorlar bu sabaha karşı yıne fenalaştım o kadar seruma rağmen karnımda cok feci bir sancı var bu sancı boyleyse doğum sancısı nasıldır acaba
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşaAllah canım dikkat et kendine bebek hareketlerini kontrol et kötüleşirsen tekrardan Dr görün

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ksç haftalık din geçmiş olsun canım

Kübra gök

Kayıtlı Üye
rank

Kübra gök

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun kuzum benim bebiş hareketli olsunda sen iyileşirdin
Teşekkür ederim maşallah bebiş cok hareketli ondan yana sıkıntım yok bide karnım boyle sertleşmese sancı yapmasa daha iyi olucaz kanımda yuksek derecede mikrop ve enfeksiyon var yarın dr a gıdıcem bakalım ne olacak

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Ayy cnm gecmis olsun. Bende gecen acik alan piknik gibi burseye gittim. Biraz hindi eti pasta felan yedim. Serindi hava ama ben hic usudugumu hissetmedim. Neyse aksam eve geldik. Gece 11 de bir anda sol yanima bir sanci girdi. Yarim saat gecmedi. Ayaga bile kalkamadim. Yataga zorla goturdu esim ve sabaha kadar uyuyamadim. Mahvoldum. Ertesi gun yine duruyor bir anda sanci giriyor ben kivraniyorum vs vs derken gaz sancisidir o dediler🥴 ama sanirim oyleydi. Cunku icimde gaz oldugu belliydi. Ve wc ye gidince rahstliyordum. Ama kusma vs yoktu. Seninkide boyle bir agrimi cnm acaba

Kübra gök

Kayıtlı Üye
rank
Ayy cnm gecmis olsun. Bende gecen acik alan piknik gibi burseye gittim. Biraz hindi eti pasta felan yedim. Serindi hava ama ben hic usudugumu hissetmedim. Neyse aksam eve geldik. Gece 11 de bir anda sol yanima bir sanci girdi. Yarim saat gecmedi. Ayaga bile kalkamadim. Yataga zorla goturdu esim ve sabaha kadar uyuyamadim. Mahvoldum. Ertesi gun yine duruyor bir anda sanci giriyor ben kivraniyorum vs vs derken gaz sancisidir o dediler🥴 ama sanirim oyleydi. Cunku icimde gaz oldugu belliydi. Ve wc ye gidince rahstliyordum. Ama kusma vs yoktu. Seninkide boyle bir agrimi cnm acaba
Evet gaz sancısı karnımda garip sesler gelıyor bir anda sertleşiyor ben 19. Haftaya gelene kadar hiç kusmadım ama kusmam cok değişikti mosmor oldum nefes alamadım eşimi uyandıramadım en sonunda elimle o an sacını mı cektim anlamadım uyandı sonra nefes almaya başladım yani diğer tarafa Bi gittim geldim Allah kimseye yaşatmasın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar