Gidiyorum doğuma kızlar çok heyecanlıyım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ekim Anneleri kategorisinde Alzmrt tarafından oluşturulan Gidiyorum doğuma kızlar çok heyecanlıyım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,338 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ekim Anneleri
Konu Başlığı Gidiyorum doğuma kızlar çok heyecanlıyım
Konbuyu başlatan Alzmrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alzmrt

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Lütfen dua edin benim için
Sag salim olun ikinizde saglikla bebegini kucagina al inwAllah stress yapmaa sakin bende gidicem 13 gun sonra doktorla tarih planlamaya biraz heyecan var ama olsunn sonucta ilk doguran biz degiliz her kadin birgun bunu tadacaktir😁 Allah emanet olun canim

Derya @Buglem

Kayıtlı Üye
rank
Sag salim olun ikinizde saglikla bebegini kucagina al inwAllah stress yapmaa sakin bende gidicem 13 gun sonra doktorla tarih planlamaya biraz heyecan var ama olsunn sonucta ilk doguran biz degiliz her kadin birgun bunu tadacaktir😁 Allah emanet olun canim
Sezeryanmi olucak hiç korkmayın vallaha bebeği almak için sabırsızlanıyor insan o doğum stresi falan hepsi gidiyor benimde ilk doğumum oldu 6 ay önce ölüyordum korkudan heyecandan panikten hatta doğuma girerken tansiyonum yükseldi ama o muhabbet sohbet doğumhanede ben nasıl bebek kucağıma geldi anlamadım bile Allah yardım ediyor🤗 hiçbir hissetmiyorsun zaten tabi herkesin acı ve ağrı eşigi farklıdır ama en güzel acı en güzel heyecanmıs şimdi büyüdü bile neredeyse sıpa😂🥰

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryanmi olucak hiç korkmayın vallaha bebeği almak için sabırsızlanıyor insan o doğum stresi falan hepsi gidiyor benimde ilk doğumum oldu 6 ay önce ölüyordum korkudan heyecandan panikten hatta doğuma girerken tansiyonum yükseldi ama o muhabbet sohbet doğumhanede ben nasıl bebek kucağıma geldi anlamadım bile Allah yardım ediyor🤗 hiçbir hissetmiyorsun zaten tabi herkesin acı ve ağrı eşigi farklıdır ama en güzel acı en güzel heyecanmıs şimdi büyüdü bile neredeyse sıpa😂🥰
Yaa tesekkur ederimm🥰 cok guzel motivasyon oldu banaaa 15 gun sonra bende sezeryana giricem heyecan var tabii kendimi toparlamaya calisiyorum inwAllah hersey cok guzel olur

Tüm sayfalar yüklendi.