Giz atarmisiniz lütfen 🥰🥰🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yusuf Özgen tarafından oluşturulan Giz atarmisiniz lütfen 🥰🥰🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 349 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Giz atarmisiniz lütfen 🥰🥰🥰
Konbuyu başlatan Yusuf Özgen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yusuf Özgen

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Evlilik yıldönümü yaklaşıyor çok az kaldı ve hala ne alacağımı bilemiyorum fikri olan yazabilir mi😊😊

Yeni anne..

Kayıtlı Üye
rank
Evlilik yıldönümü yaklaşıyor çok az kaldı ve hala ne alacağımı bilemiyorum fikri olan yazabilir mi😊😊
Ay bnmde yaklaşıyor 30 ekimde en azından bana da fikir olur hep ayakkabi kazak parfüm sat aldim bu sefer değişk olsun istiorum ama erkeklere ne alınır ki

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Bızım yrn her sene ben romantık ortam yapardım ama bugum ben annemdeyken aradı eve gelırmısın dedı beklemedıgım anda pasta alıp eve geçmş masaya aldıgı hedıyerı dızmiş not falan çok hoşuma gıttı normalde romantık deıl dusunmez çünkü bugunku olayında kız kardrsım akıl vermış🤭🤭

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Güzel bir akşam yemeğine çıkabilirsiniz eşinize de saat alabilirsin takı seviyor ise takı tarzı yüzük bileklik vs.
Kafam çok karışık 😏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bızım yrn her sene ben romantık ortam yapardım ama bugum ben annemdeyken aradı eve gelırmısın dedı beklemedıgım anda pasta alıp eve geçmş masaya aldıgı hedıyerı dızmiş not falan çok hoşuma gıttı normalde romantık deıl dusunmez çünkü bugunku olayında kız kardrsım akıl vermış🤭🤭
Ay ne güzel bende yaptım bunu habersizce pasta mumlar müzik not falan çok iyi geçmişti

Tüm sayfalar yüklendi.