Gebelikden sonra göbek kalıyo şişman gözüküyo siz nasıl yok etdiniz?
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 2 Kasım 2023 #1 Gebelikden sonra göbek kalıyo şişman gözüküyo siz nasıl yok etdiniz?
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 2 Kasım 2023 #2 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Gebelikden sonra göbek kalıyo şişman gözüküyo siz nasıl yok etdiniz? Genişletmek için tıkla ... 6 ay oldu az daha var ilkinde hemen gitti sezeyanda tığ gibi kaldım bundan alıyorum vAlla
sarı kızım🐇💛' Alıntı: Gebelikden sonra göbek kalıyo şişman gözüküyo siz nasıl yok etdiniz? Genişletmek için tıkla ... 6 ay oldu az daha var ilkinde hemen gitti sezeyanda tığ gibi kaldım bundan alıyorum vAlla
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 2 Kasım 2023 #3 ÖzLemce33' Alıntı: 6 ay oldu az daha var ilkinde hemen gitti sezeyanda tığ gibi kaldım bundan alıyorum vAlla Genişletmek için tıkla ... Benimde ikinci doğumdan sonra sezeryan göbeğim çok kaldı canım yaaa
ÖzLemce33' Alıntı: 6 ay oldu az daha var ilkinde hemen gitti sezeyanda tığ gibi kaldım bundan alıyorum vAlla Genişletmek için tıkla ... Benimde ikinci doğumdan sonra sezeryan göbeğim çok kaldı canım yaaa
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 2 Kasım 2023 #4 ÖzLemce33' Alıntı: 6 ay oldu az daha var ilkinde hemen gitti sezeyanda tığ gibi kaldım bundan alıyorum vAlla Genişletmek için tıkla ... derdim oldu göbek, başka derdimiz olmaz inşAllah
ÖzLemce33' Alıntı: 6 ay oldu az daha var ilkinde hemen gitti sezeyanda tığ gibi kaldım bundan alıyorum vAlla Genişletmek için tıkla ... derdim oldu göbek, başka derdimiz olmaz inşAllah
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 2 Kasım 2023 #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: Benimde ikinci doğumdan sonra sezeryan göbeğim çok kaldı canım yaaa Genişletmek için tıkla ... Bnmde bunda çok kaldı yaa hiç deme nasıl eriyecek ya öyle kaldık ay zayıflamak istiyorum az da yeyince sütüm anında azalıyor ya 1 yaşından sonra artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 sarı kızım🐇💛' Alıntı: derdim oldu göbek, başka derdimiz olmaz inşAllah Genişletmek için tıkla ... He inşallah bnmde var vAlla
Gamze Hümeyra' Alıntı: Benimde ikinci doğumdan sonra sezeryan göbeğim çok kaldı canım yaaa Genişletmek için tıkla ... Bnmde bunda çok kaldı yaa hiç deme nasıl eriyecek ya öyle kaldık ay zayıflamak istiyorum az da yeyince sütüm anında azalıyor ya 1 yaşından sonra artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 sarı kızım🐇💛' Alıntı: derdim oldu göbek, başka derdimiz olmaz inşAllah Genişletmek için tıkla ... He inşallah bnmde var vAlla
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 2 Kasım 2023 #6 ÖzLemce33' Alıntı: Bnmde bunda çok kaldı yaa hiç deme nasıl eriyecek ya öyle kaldık ay zayıflamak istiyorum az da yeyince sütüm anında azalıyor ya 1 yaşından sonra artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 He inşallah bnmde var vAlla Genişletmek için tıkla ... Kaç kilosun sen
ÖzLemce33' Alıntı: Bnmde bunda çok kaldı yaa hiç deme nasıl eriyecek ya öyle kaldık ay zayıflamak istiyorum az da yeyince sütüm anında azalıyor ya 1 yaşından sonra artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 He inşallah bnmde var vAlla Genişletmek için tıkla ... Kaç kilosun sen
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 2 Kasım 2023 #7 ÖzLemce33' Alıntı: Bnmde bunda çok kaldı yaa hiç deme nasıl eriyecek ya öyle kaldık ay zayıflamak istiyorum az da yeyince sütüm anında azalıyor ya 1 yaşından sonra artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 He inşallah bnmde var vAlla Genişletmek için tıkla ... 1 yaşından sonra yemeyini kesecen zayıflıyıcanmı?
ÖzLemce33' Alıntı: Bnmde bunda çok kaldı yaa hiç deme nasıl eriyecek ya öyle kaldık ay zayıflamak istiyorum az da yeyince sütüm anında azalıyor ya 1 yaşından sonra artık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 He inşallah bnmde var vAlla Genişletmek için tıkla ... 1 yaşından sonra yemeyini kesecen zayıflıyıcanmı?
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 2 Kasım 2023 #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaç kilosun sen Genişletmek için tıkla ... Bilmymki hiç tartılmdm buralar aldığımı bildiğim için sen canım ama en son 76 di vAlla Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 sarı kızım🐇💛' Alıntı: 1 yaşından sonra yemeyini kesecen zayıflıyıcanmı? Genişletmek için tıkla ... Evet vAlla niyetim o yemeğe de alışır emerde böyle olmuyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaç kilosun sen Genişletmek için tıkla ... Bilmymki hiç tartılmdm buralar aldığımı bildiğim için sen canım ama en son 76 di vAlla Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 sarı kızım🐇💛' Alıntı: 1 yaşından sonra yemeyini kesecen zayıflıyıcanmı? Genişletmek için tıkla ... Evet vAlla niyetim o yemeğe de alışır emerde böyle olmuyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 2 Kasım 2023 #9 ÖzLemce33' Alıntı: Bilmymki hiç tartılmdm buralar aldığımı bildiğim için sen canım ama en son 76 di vAlla Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 Evet vAlla niyetim o yemeğe de alışır emerde böyle olmuyor Genişletmek için tıkla ... Ben 60 kiloyum canım
ÖzLemce33' Alıntı: Bilmymki hiç tartılmdm buralar aldığımı bildiğim için sen canım ama en son 76 di vAlla Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Kasım 2023 Evet vAlla niyetim o yemeğe de alışır emerde böyle olmuyor Genişletmek için tıkla ... Ben 60 kiloyum canım
A Ayazmasal Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 447 2 Kasım 2023 #10 Bende bı sarı kızım🐇💛' Alıntı: Gebelikden sonra göbek kalıyo şişman gözüküyo siz nasıl yok etdiniz? Genişletmek için tıkla ... Köşede cvplri bskliyeyim
Bende bı sarı kızım🐇💛' Alıntı: Gebelikden sonra göbek kalıyo şişman gözüküyo siz nasıl yok etdiniz? Genişletmek için tıkla ... Köşede cvplri bskliyeyim