Göğüs pompası kullananlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Göğüs pompası kullananlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 530 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüs pompası kullananlar
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustafamin annesi

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğim her kafadan bir ses çıkıyor göğüs pompası kullananlar hangi marka kullandı elektrikli mi yoksa normal mi?

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım elektırıklıye o kadar para verme canım zaten sureklı sagınca sut azalıyor

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende aldım elektrikli lansinoh çiftli süt sağma makinesi aldım ne olur ne olmaz diye. Ben medikal ürünleri satışı yapan bir firmayla çalıştım uzun zaman ürünlerin arasında lansinoh satışımız da vardı performans olarak çok iyi ve kaliteli bir ürün ayrıca pratik ve çok kolay sağımi. Alicaksan kesinlikle tavsiye ederim,

MrymCetinkaya

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğim her kafadan bir ses çıkıyor göğüs pompası kullananlar hangi marka kullandı elektrikli mi yoksa normal mi?
Ebeler elektrikli alın diyir ama ben ilk bebeğimde manuel pompa kullandım Wee marka almıştım gayette kullanışlıydi. Zaten ilk ya da 3 ay kullanıyorsun sonrasında çok lazım olmuyor. Çok para vermeyin derim.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Herkesde farklı mı oluyor bilmiyorum ama Bı dogdugunda lazım oluyor sut kanalları acılması İcin sonra bebek emiyor zaten gerek kalmıyor bence elektırıklı almanıza hıc gerek yok bu sefer de sagınca sut sureklı akıyor ve Bı sure sonra kesılıyor

Tüm sayfalar yüklendi.