Gögüs ucu.kremi hakkinda??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Gögüs ucu.kremi hakkinda?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,174 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gögüs ucu.kremi hakkinda??
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlarr daha çok etki eden gogüs ucu kremi tavsiyeniz varmi kullandiginiz memnun kaldiginiz yazarsaniz sevinirimmm 🤩🤩
Doğumdan sonra lansinoh kullanmıştım ama etkisini hiç görmedim yine de göğsüm parçalanmıştı. Arkadaşım mumsy diye bı krem önermişti ama kullanmadım ona faydası olmuş dene istersen canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Lansinoh krem veya gümüş kapak kuzum çoğu kişi bu ikisini öneriyor bende aldım şahsen
Kesinlikle gümüş kapak tek tavsiyem doğum öncesinde de günde 2 saat kadar kullanılıyor diye biliyorum

Son düzenleme:

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Garmastan pomat krem, her emzirmeden birkaç saat önce ve hemen sonrasında meme ucu ve çevresine ince bir tabaka halinde uygulanır. Emzirmeden önce meme başlarındaki pomat su ile silinmelidir. Pomat kalıntısı günde bir kez ılık su ile tamamen yıkanır ve sonra pomat ince bir tabaka halinde tekrar uygulanır.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama ben lansinoh göğüs ucu krem öneririm doğum öncesinde başla hatta yıkamana silmenede gerek yok uyguladiktan sonra, lansinoh göğüs pedi ile birlikte kullanmani tavsiye ederim.

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kizlarr daha çok etki eden gogüs ucu kremi tavsiyeniz varmi kullandiginiz memnun kaldiginiz yazarsaniz sevinirimmm 🤩🤩
Benim gsağ göğsüm kanıyordu canım lansinoh aldım bir haftada geçti ama sadece krem değil bebeğinede göğsünü doğru emzirmeye alıştırman gerek yoksa krem bir işe yaramaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar