Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi
A Ayfer bicak Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 224 31 Ocak 2022 #1 Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 31 Ocak 2022 #2 Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Benimde kaşınıyor ara sıra ben gebeliğe bağlıyorum biraz çatladı cnku
Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Benimde kaşınıyor ara sıra ben gebeliğe bağlıyorum biraz çatladı cnku
A Ayfer bicak Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 224 31 Ocak 2022 #3 Catlak bendede var onlami alakali bilmiyom
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 31 Ocak 2022 #4 Bicak' Alıntı: Catlak bendede var onlami alakali bilmiyom Genişletmek için tıkla ... Karnimda çatlak olmadan önce kasinmisti sonra biraz çatladı göğüslerim de öyle olunca ondandır diye önemsemedim
Bicak' Alıntı: Catlak bendede var onlami alakali bilmiyom Genişletmek için tıkla ... Karnimda çatlak olmadan önce kasinmisti sonra biraz çatladı göğüslerim de öyle olunca ondandır diye önemsemedim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 1 Şubat 2022 #5 Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Büyüdükçe çatlıyor o yüzden kaşınıyor kaşımayın nemlendirin çatlamamasi için
Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Büyüdükçe çatlıyor o yüzden kaşınıyor kaşımayın nemlendirin çatlamamasi için
Aleynapolat Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 11 1 Şubat 2022 #6 Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Benimde çok kaşınıyor canım 16+6 haftadayım, bayada kuruyor ondan sanırım okadar yağlamama rağmen yinede kuruyor kaşınıyor
Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Benimde çok kaşınıyor canım 16+6 haftadayım, bayada kuruyor ondan sanırım okadar yağlamama rağmen yinede kuruyor kaşınıyor
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 1 Şubat 2022 #7 Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Evet canım krem kullan etrafına çatlıyordur kış ya bide çok kaşıntı olur
Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Evet canım krem kullan etrafına çatlıyordur kış ya bide çok kaşıntı olur
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 1 Şubat 2022 #8 Aleynapolat' Alıntı: Benimde çok kaşınıyor canım 16+6 haftadayım, bayada kuruyor ondan sanırım okadar yağlamama rağmen yinede kuruyor kaşınıyor Genişletmek için tıkla ... Hala kuruyup kaşınıyor ise kuzum ben o haftalar nemli bez koyuyordum şükür kasınmiyor su sende dene istersen iyi geliyor nemli bez
Aleynapolat' Alıntı: Benimde çok kaşınıyor canım 16+6 haftadayım, bayada kuruyor ondan sanırım okadar yağlamama rağmen yinede kuruyor kaşınıyor Genişletmek için tıkla ... Hala kuruyup kaşınıyor ise kuzum ben o haftalar nemli bez koyuyordum şükür kasınmiyor su sende dene istersen iyi geliyor nemli bez
E Esma nur ktbs Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 460 1 Şubat 2022 #9 Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Göğsün büyüdükçe kaşınır canım terli durma mümkün oldukça ben mustela 'nin kremini almıştım iyi gelmişti
Bicak' Alıntı: Gogsu kaşintisi var gebeliklemi alakali basina gelen varmi Genişletmek için tıkla ... Göğsün büyüdükçe kaşınır canım terli durma mümkün oldukça ben mustela 'nin kremini almıştım iyi gelmişti
Aleynapolat Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 11 2 Şubat 2022 #10 Kayra'nın annesi' Alıntı: Hala kuruyup kaşınıyor ise kuzum ben o haftalar nemli bez koyuyordum şükür kasınmiyor su sende dene istersen iyi geliyor nemli bez Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim denicem
Kayra'nın annesi' Alıntı: Hala kuruyup kaşınıyor ise kuzum ben o haftalar nemli bez koyuyordum şükür kasınmiyor su sende dene istersen iyi geliyor nemli bez Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim denicem