Göz atarmisiniz lütfen 🥰🥰🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yusuf Özgen tarafından oluşturulan Göz atarmisiniz lütfen 🥰🥰🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 483 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göz atarmisiniz lütfen 🥰🥰🥰
Konbuyu başlatan Yusuf Özgen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yusuf Özgen

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Evlilik yıldönümü yaklaşıyor çok az kaldı ve hala ne alacağımı bilemiyorum fikri olan yazabilir mi😊😊

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Evlilik yıldönümü yaklaşıyor çok az kaldı ve hala ne alacağımı bilemiyorum fikri olan yazabilir mi😊😊
İlla birşey ler alıp sıradanlastırma bence. Güzel sevdiği bi kac cesit yemegi yap güEl bi masa hazırla. Öle mum falan olmasa da olur. her zaman gecerli bi yöntem yemek erkek mide felan anlarsın ya 😂😂😂 devamında da bi film izleyin eşin ne tür den seviyorsa benimki hızlı ve öfkeli izler mesela artık izlemekten gına geldi ama onun için izliuorum 🤕🤕🤷‍♀️sonra da güzel bi gecelik ne bilim işte devamında gelecekleri sen biliyorsun ☺️☺️ yani ben bunı yapmıstım gecen sene. İyi de olmustu cocuklar gece uyanıp içine turp sıkmasaydı 😂😂😂😂

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
İlla birşey ler alıp sıradanlastırma bence. Güzel sevdiği bi kac cesit yemegi yap güEl bi masa hazırla. Öle mum falan olmasa da olur. her zaman gecerli bi yöntem yemek erkek mide felan anlarsın ya 😂😂😂 devamında da bi film izleyin eşin ne tür den seviyorsa benimki hızlı ve öfkeli izler mesela artık izlemekten gına geldi ama onun için izliuorum 🤕🤕🤷‍♀️sonra da güzel bi gecelik ne bilim işte devamında gelecekleri sen biliyorsun ☺️☺️ yani ben bunı yapmıstım gecen sene. İyi de olmustu cocuklar gece uyanıp içine turp sıkmasaydı 😂😂😂😂
😄😄😄😄 Haklısın ama kuru kuru gitmezki

Tüm sayfalar yüklendi.