Sorum var Göz kapağı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Göz kapağı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 638 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göz kapağı
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defnenin annesi Ayşem

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Yazarken bile nefesim kesiliyor saçma sapan uzatirsam hakkınızı helal edin 16 aylık kızım var 2.gundur sağ göz kapağının içine girdiğini farkettim doktora kesin götürcez biraz internetten de baktım başına böyle bı durum gelen var mı Allah kimseyi evladiyla sinamasin kimsenin de başına vermesin sadece yaşayan varsa tecrübelerini yazar biraz da olsa doktora gidene kadar rahatlarim

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Yazarken bile nefesim kesiliyor saçma sapan uzatirsam hakkınızı helal edin 16 aylık kızım var 2.gundur sağ göz kapağının içine girdiğini farkettim doktora kesin götürcez biraz internetten de baktım başına böyle bı durum gelen var mı Allah kimseyi evladiyla sinamasin kimsenin de başına vermesin sadece yaşayan varsa tecrübelerini yazar biraz da olsa doktora gidene kadar rahatlarim
Amin amin inşallah canım benim inşallah 🤲 bilgim yok ama üzüldüm aynen götür bakalım ne diyecekler evladımzn bir saç teli yastığa düşünce insan çok üzülüyor ya

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Amin amin inşallah canım benim inşallah 🤲 bilgim yok ama üzüldüm aynen götür bakalım ne diyecekler evladımzn bir saç teli yastığa düşünce insan çok üzülüyor ya
annelik hiçbir duyguya benzemiyor doğduğu günden beri her hastalığında her düşmesinde kendimi sorguluyorum suçlu hissediyorum😢 İnşallah en kolay biçimde atlatırız bu olayı 🤲

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl yani içine giriyor derken

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
annelik hiçbir duyguya benzemiyor doğduğu günden beri her hastalığında her düşmesinde kendimi sorguluyorum suçlu hissediyorum😢 İnşallah en kolay biçimde atlatırız bu olayı 🤲
İnşallah canım benim inşallah 🤲 kuzu hepimiz öyleyizz ya sağ salim büyütürz inşallah canım benim ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah canım benim inşallah 🤲 kuzu hepimiz öyleyizz ya sağ salim büyütürz inşallah canım benim ya
Bende öyleyim hep kendimi suçlarım.hep

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank

Bende öyleyim hep kendimi suçlarım.hep
Böyle çok yıpratıyoruz kendimizi ama elimizde değil Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin 🤲

Nasıl yani içine giriyor derken
Bu örnek bı görsel benim isaretledigim yer biraz daha içine doğru özellikle emzirirken çok fark ediliyor

Ekli dosyalar

• IMG_20230910_020205.jpg
    IMG_20230910_020205.jpg
    109.8 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Böyle çok yıpratıyoruz kendimizi ama elimizde değil Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin 🤲

Bu örnek bı görsel benim isaretledigim yer biraz daha içine doğru özellikle emzirirken çok fark ediliyor
Göz kapağı tembelliği gibi mi ben biraz da arpacığa benzettim aslında benim göz kapağımda çıkınca böyle olur ama acil bakmaz mı acaba ya

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank

Aynen öyle kuzum ne yapalım oda evlat ya kuzum şükür ölüm dışında her şeyin tedavisi var binlerce kez şükür rabbim dermansız dert vermesin İnşallah ya amin amin inşallah canım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
O resimde isaretledigim yer içine giriyor durmuyor resmini çekemiyorum ilerde goz tembelligi yapıyormuş
Şimdi anladım canım Allah yardımcınız olsun inşaAllah öyle bir şey yoktur ya

İnternetteki bilgiler çok can sıkıcı oluyor doktor sonucu daha önemli hiç üzülme

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar