Hamiləlikdə saç kəsdirmək yaxud boyama olarmı?
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 12 Eylül 2023 #1 Hamiləlikdə saç kəsdirmək yaxud boyama olarmı?
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 12 Eylül 2023 #2 Ayşən' Alıntı: Hamiləlikdə saç kəsdirmək yaxud boyama olarmı? Genişletmek için tıkla ... Kestir canım sıkıntı yok boyatan boyatiyor ama bence boyatma bn bir kere boyadım bir şey olmdi ama pişman oldum
Ayşən' Alıntı: Hamiləlikdə saç kəsdirmək yaxud boyama olarmı? Genişletmek için tıkla ... Kestir canım sıkıntı yok boyatan boyatiyor ama bence boyatma bn bir kere boyadım bir şey olmdi ama pişman oldum
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 12 Eylül 2023 #3 ÖzLemce33' Alıntı: Kestir canım sıkıntı yok boyatan boyatiyor ama bence boyatma bn bir kere boyadım bir şey olmdi ama pişman oldum Genişletmek için tıkla ... Anladım canım bu güne kadar hiç boyatmadim yinede sordum ama kestirmek istiyorum
ÖzLemce33' Alıntı: Kestir canım sıkıntı yok boyatan boyatiyor ama bence boyatma bn bir kere boyadım bir şey olmdi ama pişman oldum Genişletmek için tıkla ... Anladım canım bu güne kadar hiç boyatmadim yinede sordum ama kestirmek istiyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 12 Eylül 2023 #4 Kestirmekte sorun yok ama doktorlar saç boyasında ki kimyasallar yüzünden boyatmayı önermiyor. Ama boyatan da var tabili senin tercihin Ayşən' Alıntı: Hamiləlikdə saç kəsdirmək yaxud boyama olarmı Genişletmek için tıkla ...
Kestirmekte sorun yok ama doktorlar saç boyasında ki kimyasallar yüzünden boyatmayı önermiyor. Ama boyatan da var tabili senin tercihin Ayşən' Alıntı: Hamiləlikdə saç kəsdirmək yaxud boyama olarmı Genişletmek için tıkla ...
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 12 Eylül 2023 #5 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kestirmekte sorun yok ama doktorlar saç boyasında ki kimyasallar yüzünden boyatmayı önermiyor. Ama boyatan da var tabili senin tercihin Genişletmek için tıkla ... Anladım canım
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Kestirmekte sorun yok ama doktorlar saç boyasında ki kimyasallar yüzünden boyatmayı önermiyor. Ama boyatan da var tabili senin tercihin Genişletmek için tıkla ... Anladım canım
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 12 Eylül 2023 #6 Ayşən' Alıntı: Anladım canım bu güne kadar hiç boyatmadim yinede sordum ama kestirmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Kestir canım sıkıntı yok dibine boya gelmediği sürece sıkıntı yok eldiven maske kullanıp boya olblr yine de sen bilirsin
Ayşən' Alıntı: Anladım canım bu güne kadar hiç boyatmadim yinede sordum ama kestirmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Kestir canım sıkıntı yok dibine boya gelmediği sürece sıkıntı yok eldiven maske kullanıp boya olblr yine de sen bilirsin