Göz rengi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selda mas tarafından oluşturulan Göz rengi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 431 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göz rengi
Konbuyu başlatan Selda mas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ilk cocugunun göz rengi renkli olan anneler göz rengi kaç ayda netleşir oğlumun gözleri hemen belli etmişti kızımın gözlerinin rengi mavi yeşil karışımı pigmenti köyü değil acaba böyle kalır mı 2 aylık olacağız dedeleri yeşil ben bal rengi eşimde yeşile yakın göz renklerimiz oğlum kahverengi 😂hoş biz ikimizde sariyken oğlum kumral doğdu 😂😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ilk cocugunun göz rengi renkli olan anneler göz rengi kaç ayda netleşir oğlumun gözleri hemen belli etmişti kızımın gözlerinin rengi mavi yeşil karışımı pigmenti köyü değil acaba böyle kalır mı 2 aylık olacağız dedeleri yeşil ben bal rengi eşimde yeşile yakın göz renklerimiz oğlum kahverengi 😂hoş biz ikimizde sariyken oğlum kumral doğdu 😂😂
Benim eşim ela qozlü kaplara saçlı kuşum. Ben kahwerenqi kumral sacliyim oqlum koca zeytin qözlü kumral oldu. Kızım şuan 3 aylık buqday tenli qozleri piqment duruyor yeşile yakın qibi eşim ela olcak diyor. Bziimkide daha belli deqil oqlum belliydi siyah olacqi

Eşim kahve rengi gözlü esmer ben renkli gözlü beyaz tenliyim ilk oğlum kumral bebekken gözleri masmaviydi şuan ela 1 yaşında gözleri döndü 2.oğlum daha açık kumral yeşil gözlü 2.5 yaşında😁 bu sefer neolur bilmiyorm

Tüm sayfalar yüklendi.