Grip

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan Grip başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,068 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Grip
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalık hamileyim boğazım acayip agiyor yutkunamiyorum bile sıcak su pekmez süt denedim pek bir faydası yok ateşimde var gibi yüzüm yaniyor

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalık hamileyim boğazım acayip agiyor yutkunamiyorum bile sıcak su pekmez süt denedim pek bir faydası yok ateşimde var gibi yüzüm yaniyor
Geçmiş olsun canım bende aynıyım boğaz ağrısı ve burun akıntısı var bal karımı yap içine zencefil bal limon köyü kıvamda yavaş yavaş yut tahin pekmez falan ye

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Resmen yarama deydin canim Cook geçmiş olsun bende 17 haftaligimzaten sıkıntılı bi gebelik geçiriyorum 3. Çocuğum bide üzerine bu illeti tuttum resmen ölüyorum öksürükten kaçırıyorum hep ama tavsiyem cook iyi geliyo soğanı doğra üzerine ya bal ya toz şeker dök beklesin 2 saate bir kaşık iç ve zencefil bal limon hazırla iç cook iyi geliyor inanki cnm🤲😘

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Resmen yarama deydin canim Cook geçmiş olsun bende 17 haftaligimzaten sıkıntılı bi gebelik geçiriyorum 3. Çocuğum bide üzerine bu illeti tuttum resmen ölüyorum öksürükten kaçırıyorum hep ama tavsiyem cook iyi geliyo soğanı doğra üzerine ya bal ya toz şeker dök beklesin 2 saate bir kaşık iç ve zencefil bal limon hazırla iç cook iyi geliyor inanki cnm🤲😘
Geçmiş olsun sanada çok sağol deniycem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım bende aynıyım boğaz ağrısı ve burun akıntısı var bal karımı yap içine zencefil bal limon köyü kıvamda yavaş yavaş yut tahin pekmez falan ye
Geçmiş olsun bunuda deniycem inslah

Tüm sayfalar yüklendi.