Kızlar Grip oldum , hep evdeyiz oğlum çok koşturduğu için terliyo hasta oluyo uzak durdum ama banada bulaştırdı . İlaç içemiyoruz malum sizler ne yapıyorsunuz Grip olunca hamileyken
Kızlar Grip oldum , hep evdeyiz oğlum çok koşturduğu için terliyo hasta oluyo uzak durdum ama banada bulaştırdı . İlaç içemiyoruz malum sizler ne yapıyorsunuz Grip olunca hamileyken
Cnm bende şuan gribin ve gebeyim.. ben nane limon meyve kabukları ve karabiber kaynatıp içiyorum.. arada bazı günler parol içiyorum.. ve meyve tüketiyorum dinleniyirum..geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırız
Cnm bende şuan gribin ve gebeyim.. ben nane limon meyve kabukları ve karabiber kaynatıp içiyorum.. arada bazı günler parol içiyorum.. ve meyve tüketiyorum dinleniyirum..geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırız
Kuzum c vitamini almaya çalış nane limon kaynat ve üzerini sıkıca ört terlemeye çalış bol bol duş al
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim acil şifalar versin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr