Gun yaklaşdikca korkularim oluyor😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Gun yaklaşdikca korkularim oluyor😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,418 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gun yaklaşdikca korkularim oluyor😐
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz
Ya ben qarip bi durum yawiyorum gun yaklawdikca bazen korkuyorum dogumdan ilk oldugu ucun dogumdanda korkuyorum sezeryandanda ne yapacam hic bilmiyorum ((birileri bi wey soyliyorlar korkutuyorlar bazen

Moderatör tarafında düzenlendi:

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ya ben qarip bi durum yawiyorum gun yaklawdikca bazen korkuyorum dogumdan ilk oldugu ucun dogumdanda korkuyorum sezeryandanda ne yapacam hic bilmiyorum ((birileri bi wey soyliyorlar korkutuyorlar bazen
Merhaba canım , ilk doğum olduğu için insan ayrıca tecrübesiz oluyor ama güzel olumlu pozitif doğum hikayelerine odaklan onlarla konuş sohbet et , diğer türlü maalesef aksi halde olumsuz yorumlar moralini motiveni düşürecektir. Herkes bu duyguları yaşıyor sonuçta sende üstesinden gelirsin inşaallah😍😍🌹

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım , ilk doğum olduğu için insan ayrıca tecrübesiz oluyor ama güzel olumlu pozitif doğum hikayelerine odaklan onlarla konuş sohbet et , diğer türlü maalesef aksi halde olumsuz yorumlar moralini motiveni düşürecektir. Herkes bu duyguları yaşıyor sonuçta sende üstesinden gelirsin inşaallah😍😍🌹
Inwallah canim benim dediyin gibi olur annem kocam normal dogum olsun istiyorum bende istiyorum sezeryan istemiyorum amma korkuyorum 😐

...

Moderator
Mod
rank
Canım ister istemez korku oluyor normal.Sonuca adapte olmaya çalış.Kucağına bebeğini alıp onu kokladığında bütün acıları unutuyorsun.Rabbim kolaylık versin hepimize.🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım sen kimseyi dinleme o kadar kötü birşey olsa insanlar keyfi istiyor artık endişe etme anlattıkları gibi değil gerçekten bir yerde kolaylık tabi benim fikrim yanlış anlaşılmasın içini ferah tut kendini motive et bol bol dua et güzel şeyler düşün onun yerine korku değil ama bende çok heyecanlıyım ikinci benimde beni bekleyen bir oğlum olacak okulda herşeyden habersiz aklım fikrim şimdiden onda ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sende öyle yap 😊💞

Şenay 25

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma kurban olduğum Allah kolaylık veriyor rahat doğuruyon

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Canım ister istemez korku oluyor normal.Sonuca adapte olmaya çalış.Kucağına bebeğini alıp onu kokladığında bütün acıları unutuyorsun.Rabbim kolaylık versin hepimize.🤗
Cok tewekur ederim canim rabim o gunleri nasib eder inwallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma canım sen kimseyi dinleme o kadar kötü birşey olsa insanlar keyfi istiyor artık endişe etme anlattıkları gibi değil gerçekten bir yerde kolaylık tabi benim fikrim yanlış anlaşılmasın içini ferah tut kendini motive et bol bol dua et güzel şeyler düşün onun yerine korku değil ama bende çok heyecanlıyım ikinci benimde beni bekleyen bir oğlum olacak okulda herşeyden habersiz aklım fikrim şimdiden onda ama yinede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sende öyle yap 😊💞
Canim cokk tewekur ederim cok gozel soylemiwsin inwallah her wey iyi olur

Hiç korkma kurban olduğum Allah kolaylık veriyor rahat doğuruyon
Inwallah canim

...

Moderator
Mod
rank
Cok tewekur ederim canim rabim o gunleri nasib eder inwallah

Canim cokk tewekur ederim cok gozel soylemiwsin inwallah her wey iyi olur

Inwallah canim
Amiiin.Rica ederim kuzum🤗

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bakma sen o birilerine🤣melegine kavusacagin ani düşün rahat ol kasma kendini hersey cok guzel olacak kuzumm

Tüm sayfalar yüklendi.