Günaydın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Günaydın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,171 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günaydın
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar size bir sorum olacak ayıptır sorması eşimle ilişki ye giriyoruz misal geri benim özel bölgem şişiyor yan tarafları hep sizce neden olur böyle durum yasayanlwr varmı

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Günaydın kızlar size bir sorum olacak ayıptır sorması eşimle ilişki ye giriyoruz misal geri benim özel bölgem şişiyor yan tarafları hep sizce neden olur böyle durum yasayanlwr varmı
Günaydın Canım kendini çok zorladığın için olabilir mi acaba, fıtık varmı olabilir mi yada. Bilemedim şimdi canım umarım bilen biri çıkar

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Canım bana sanki enfeksiyon gibi geldi ağrı falan oluyor mu
Pek olmuyor ama sirke ile silince yanıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günaydın Canım kendini çok zorladığın için olabilir mi acaba, fıtık varmı olabilir mi yada. Bilemedim şimdi canım umarım bilen biri çıkar
Yok cnm aslında ama inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok cnm aslında ama inşallah

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bana öyle demişlerdi afedersin mikroplar i öldürür Muş sil diyorlar özel bölgeyi
Canım ben öyle şeyleri çok riskli buluyorum, illaki ilişkiden sonra rahim temizliği yapmak istiyorsan saf su işini görür doktorlar da saf suyla yıkamayı öneriyorlar, bence sirke yakıcı bir özelliği var bana göre, bide rahim hassas bir bölge böyle şeyler deneme canım , sürekli iç çamaşırını değiştirirsen sürekli temizlenip yıkanırsan enfeksiyon diye bişey uğramaz sana

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...