Sorum var Halı fikirleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan Halı fikirleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 591 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Halı fikirleri
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ALEYNA TAŞ

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selamlar. Ben yeni taşınacağım da önerdiğiniz halı tipi var mı yerden ısıtma olacak kalın halı istemiyorum zaten de orta kalınlıkta istiyorum. Sizce nasıl halı tercih etmeliyim?

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ben baya sıcak bi ilde yaşıyorum internetten makinada yıkanabilen ince halı alıyorum hatta trendyolda motto halı var çoğu halımı oraya diktirdim hem güzel hemde kullanışlı lekede tutmuyor kılı tüyüde yok

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Ben baya sıcak bi ilde yaşıyorum internetten makinada yıkanabilen ince halı alıyorum hatta trendyolda motto halı var çoğu halımı oraya diktirdim hem güzel hemde kullanışlı lekede tutmuyor kılı tüyüde yok
Baskı değil de biraz daha kalın bir şey istiyorum ama halılarla ilgili hiç fikrim yok bambu vs varmış en iyisi hangisi oluyor acaba

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selamlar. Ben yeni taşınacağım da önerdiğiniz halı tipi var mı yerden ısıtma olacak kalın halı istemiyorum zaten de orta kalınlıkta istiyorum. Sizce nasıl halı tercih etmeliyim?
Canım madem kalın istemiyosun bence kesme halılardan al hem temizleme açısından kolay makineye bile atabilirsin en ufak bişeyde fazla da leke tutmuyolar ben kesme halı kullanıyorum oturma odam hariç bi oturma odasındakini halıcıya veriyorum şimdi dünya para olmuş hemde cepten tasarruf ediyorum

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Canım madem kalın istemiyosun bence kesme halılardan al hem temizleme açısından kolay makineye bile atabilirsin en ufak bişeyde fazla da leke tutmuyolar ben kesme halı kullanıyorum oturma odam hariç bi oturma odasındakini halıcıya veriyorum şimdi dünya para olmuş hemde cepten tasarruf ediyorum
Evet canım ya dünya para valla amaa bu sefer almışken güzel alayım diyorum

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım ya dünya para valla amaa bu sefer almışken güzel alayım diyorum
Haklısın canım sende bende iki tane çocuk olunca hemen bişey döküldü. Mü ya makineye atıyorum yada hemen halı sampuanıyla temizliyorum fazla da kır tutmuyor hem bide kiracı olunca halılar her odaya uymuyo o acıdan da kolaylık oluyor inşallah güzel bir şey bulursun 🙃🙃

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar