6+1 hamileyim sürekli karnım Acıkıyor yemek yemeyince Halsiz düşüyorum ne zaman düzelir bu halsizliğe ne iyi gelir hanımlar 

B12 düşük benim malesef oda mı yapiyodur halsizlikKuzum gebelikte sık rastlanan şeyler iştah artışı, halsizlik ve sürekli uyku hali. Lakin b12 ne baktırmanıda tavsiye ederim
Evet kuzum en yaygın belirtisi halsizlik ve unutkanlıkB12 düşük benim malesef oda mı yapiyodur halsizlik
Cnm gebelikte sık sık yaşayacağın bı durum bu.. özellikle gebeliğin başında yaşaman normal ilerleyen zamanlarda normale dönersin6+1 hamileyim sürekli karnım Acıkıyor yemek yemeyince Halsiz düşüyorum ne zaman düzelir bu halsizliğe ne iyi gelir hanımlar![]()
Ozaman doktorum bişey verir inşallah b12 içinEvet kuzum en yaygın belirtisi halsizlik ve unutkanlık
Inşallah düzelir ya hayatımı çok zorlaştırıyor yani bu halsizlik sürekli acıkmaCnm gebelikte sık sık yaşayacağın bı durum bu.. özellikle gebeliğin başında yaşaman normal ilerleyen zamanlarda normale dönersin
Cnm ilerleyen zamanlarda kusma bulantı başlasa daha kötü iştahın yerinde olması güzelOzaman doktorum bişey verir inşallah b12 için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Inşallah düzelir ya hayatımı çok zorlaştırıyor yani bu halsizlik sürekli acıkma
Öyle mi diyosun bakalım migdem bulanıyor ama kusmam yok çok şükür ☺☺Cnm ilerleyen zamanlarda kusma bulantı başlasa daha kötü iştahın yerinde olması güzel![]()
İnşallah hiç kusmazsin cnmÖyle mi diyosun bakalım migdem bulanıyor ama kusmam yok çok şükür ☺☺
Söyleyip test yaptırırsan verir kuzum ben ilaç kullanıyorum şahsenOzaman doktorum bişey verir inşallah b12 için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Inşallah düzelir ya hayatımı çok zorlaştırıyor yani bu halsizlik sürekli acıkma