Sorum var Hametan krem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan Hametan krem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 159 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hametan krem
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim göğüs bölgemin yan tarafında bir kızarıklık olmaya başladı kaşıntı da oluyor bende pişik kremi olan hametandan kullandım sonra acaba hamilelikte sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım internette birşey bulamadım bilgisi olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim göğüs bölgemin yan tarafında bir kızarıklık olmaya başladı kaşıntı da oluyor bende pişik kremi olan hametandan kullandım sonra acaba hamilelikte sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım internette birşey bulamadım bilgisi olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
Hayır hiç sıkıntı olmaz kullanabilirsin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 5. Haftasındasınız.
5. Hafta
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan
bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları).
Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin
gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne
gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ay çok teşekkür ederim internetde detaylı bilgi bulamadım doktor tavsiyesi olması lazım yazıyor ama ben kaç gündür kullanıyorum korktum o yüzden
Yok gülüm bi sıkıntı olmaz merak etme için rahat olsun doktorada gitsen o kremi verir sana

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 5. Haftasındasınız.
5. Hafta
Bebeğinizin boyu artık 1,5-2,5 mm. ve yaklaşık olarak bir susam tanesi büyüklüğünde. Gelişmekte olan
bebeğinizin çalışmaya başlayan ilk sistemi kardiyovasküler sistemidir. (kalp ve kan damarları).
Bebeğinizin küçük kalbinin fonksiyonu normal bir kalbin fonksiyonundan farksızdır: Bebeğinizin
gelişmekte olan dokularını besleyecek oksijen ve besin açısından zengin kan hücrelerini taşımak. Anne
gebelik süresince kararsızlık, heyecan, sinirlilik duygularını hissedebilir. Hepsi normaldir :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar