Hamile kalamama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Hamile kalamama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,099 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamile kalamama
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma kahraman

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
7 ay önce düşük yaptım 1 aylikti ama ondan sonra hamile kalamadim 2aydir deniyoruz olmuyor doktora gittik eşimde muayene oldu bir sorun yok sakin olun dedi.iliski esnasında boşalmadan sonra kalçaya yastık mi koymaliyim ya da ne yapmaliyim
Evet kalçın biraz yüksekte olmanı, gün aşırı ilişki olmalı, yumurtlama günü takip et kuzum, eşn boşaldıkyan sonra hemen geri çekmesin kendini

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin evet ablam sırtüstü uzanarak kal en az 10 15 dakka öyle kalıcan sonra da ben genelde ben hep sağ tarafıma dönüp en az 1 saat uyuya kaldım çünkü hemen kalkmayın diyorlar inş seninde en kısa zamanda haberlerini alırız

Ebrubatu

Kayıtlı Üye
rank
7 ay önce düşük yaptım 1 aylikti ama ondan sonra hamile kalamadim 2aydir deniyoruz olmuyor doktora gittik eşimde muayene oldu bir sorun yok sakin olun dedi.iliski esnasında boşalmadan sonra kalçaya yastık mi koymaliyim ya da ne yapmaliyim
Hç korkma cnim daha erken olur benim 1bucuk yil snra oldu kürtajdan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadasa katiliyorum gün aşırı ilişki

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bana dm den yazarsan sana bazı şeyler şeyler söyleyebilirim onları denersin eyer istersen 😊

Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah canım

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 2aylık düşük oldu onda 9ay sonra hamile kaldım en esası stresde uzak dur kafana takma neden olmuyor niye böyle düşünme kafana takmadığın zaman oluyor ben öyle tapdın hiç düşünmədiyini zaman oldu birde arkaların dediyi gibi YAP hakkında hayırlısı İnşaALLAH Rabbim isdeyen her kese nasib etsin 🙏🤲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum herşeyden önce stres yapma evet kalçanın altına yastık koymakta iyi ama stres yapma buda gebe kalmana engel olur

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Kalçana yastık yok ilişki sonrası hemen yerinden kalkma duş alma Allah gönlüne göre versin 🥰

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
HİÇBİRŞEYİ KAFANA TAKMA DESEK BİLİYOM İÇİNDEN ÖYLE KOLAY MI DİYORSUNDUR BİZE AMA BEN KENDİMDEN ÖRNEK VERİYİM 3 YILLIK EVLİLİĞİMİZDE ÇOK DR GEZDİK KİME GİTTİYSEM TEDAVİMİN 3. AYIN SONUNDA AŞILAMA YAPICAZ DEDİLER STRES ÜSTÜNE STRESE GİRDİK EN SON KAYNANAMIN DEDİĞİ SANA BİR ÇOCUK BİLE VEREMİYOR BOŞA GİTSİN DEMESİNE KADAR VARDIK Kİ BEN BU LAFINDA SONRA TEDAVİMİ DE BIRAKTIM GEÇEN YIL EKİM GİBİ BIRAKTIM KAFAMA DA HİÇBİRŞEYİ TAKMADIM OLMUYOSA AYRILALIM DEDİK HATTA EŞİME ODA BANA BEN ÇOCUK İÇİN EVLENMEDİM Kİ SENLE DEDİ OLACAĞI VARSA OLUR TAKMA DEDİ ONUN DEMESİNDEN SONRA KAFAMI BOŞALTTIM VE OCAKTA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM Kİ ÜMİDİMİ BEN TAMAMİYLEN KESMİŞTİM ŞUAN 8. AYIMIZA GİRDİK 31 HAFTALIĞIZ ERKEK OLACAK ADINI HEM KENDİ BABAMDAN HEMDE KAYINBABAMIN ADI OLAN MEHMET KADİR KOYACAZ ALLAH NASİP EDERSE ŞİMDİ KÖPEK GİBİ PİŞMANLAR YA TORUNUMU BANA GETİRMESE DİYE DE KORKUYOR YA

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar