Hamile miyim

• Konbuyu başlatan Beste_5500
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beste_5500 tarafından oluşturulan Hamile miyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 574 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile miyim
Konbuyu başlatan Beste_5500
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼
B

Beste_5500

Guest
Merhabalar ben 22 subatta adet oldum 28 inde son günde iliskiye girdim korundum ama ondan sonraki 3 gün pespese iliskiye girdim ve korunmadim hamile kalır miyim ?? İnşallah kalirim sizce hamile miyim?

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhabalar ben 22 subatta adet oldum 28 inde son günde iliskiye girdim korundum ama ondan sonraki 3 gün pespese iliskiye girdim ve korunmadim hamile kalır miyim ?? İnşallah kalirim sizce hamile miyim?
Kuzum hamile kalmak istiyorsan korunma ve ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma yada oturma belinin altına yastık koy yarım saat uzan. Senin için 28 şubattan 6 Mart'a kadar yumurtlama dönemi oluyor yani hesaplayınca öyle . Sen zaten gün aşırı ilişki yaşamışsin ve korunmamış sın. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🙏 ayın 22sine az kaldı güzel haberlerini bekliyorum. Adet dönemine üç dört gün kala erken gebelik testi yapıp bunu öğrenebilirsin.

Tüm sayfalar yüklendi.