Hamile olabilir miym

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde H.u hayalim tarafından oluşturulan Hamile olabilir miym başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 906 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile olabilir miym
Konbuyu başlatan H.u hayalim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ömür2021

H.u hayalim

Kayıtlı Üye
rank
Bayanlar evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı ama adetime daha 3 gün var kan testi yaptırdım bugün yarın sonuçları alacağım lütfen yardımcı olur musunuz sizce hamile miyim

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bayanlar evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı ama adetime daha 3 gün var kan testi yaptırdım bugün yarın sonuçları alacağım lütfen yardımcı olur musunuz sizce hamile miyim
Bende 4 gün kala yapmıştım çizgi silik çıktı sabahı kan verdim 198 çıkmıştı hcg İnşAllah sizinde öyledir 🤲

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Sen e nabizdan bak sonuç cikmistir silik çıktıysa vardır resim atabilirmisin Allahım gönlüne göre nasip etsin

Masallar _diyari

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bnde adetime iki vardı test yptim çok silik çıktı kan testi yptim hemen 30.6 daha adet olmama 1 gün var bnce kan testi yap emin ol derim

Nina

Kayıtlı Üye
rank
Bendede ayni olmuştu.adete 2.3 gun kala test yaptım silik cikti.1 hafta bekledim sonra yine yaptim bilirdin cikti.hamilesiniz

Ö

Ömür2021

Guest
Bende 3 gün önce test yaptım canım biri silik cıktı belli belirsiz sonra kan verdim hamileymişim

Tüm sayfalar yüklendi.