Hamile

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nina tarafından oluşturulan Hamile başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,297 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamile
Konbuyu başlatan Nina
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nina

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Adet gununden hesapladiklari icin kafa karisiyo.bildigim kadarıyla 7_14 gunde hamile kalinir.ben temmuzun 4 falandi test yaptım pozetiv gösterdi ama çizgi solgundu.1 hafta sonra yaptim daha belirgin gosterdi
Ben gidip kan vermiştim evde test yapmamıştım ama benimki ultrasyonda bir hafta önde yani şuan 20 +2 ama ultrasonda 21+2 çıkıyor

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Bi sey sorucam sizin en son adet tarihiniz ne zaman.ultrason adet gununden hesapliyo.benim kafa karisiyo
5 haziran son adet tarihim bebek olusumu olmaya basladiginda 3 gun felan haftamdan kucuk gorunuyodu 19+2gunluk hamile iken ultrasyonda 19+4 günlük cikti gunumden biraz onde gitmeye baslamis doktor oyle dedi

Nina

Kayıtlı Üye
rank
5 haziran son adet tarihim bebek olusumu olmaya basladiginda 3 gun felan haftamdan kucuk gorunuyodu 19+2gunluk hamile iken ultrasyonda 19+4 günlük cikti gunumden biraz onde gitmeye baslamis doktor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

5 haziran son adet tarihim bebek olusumu olmaya basladiginda 3 gun felan haftamdan kucuk gorunuyodu 19+2gunluk hamile iken ultrasyonda 19+4 günlük cikti gunumden biraz onde gitmeye baslamis doktor oyle dedi
Ultrason adet başladigi gunden hesapliyo.ben haziran 4 adet basladi 6 bitdi.3 gun surdu yani.adet ola ola hamile kalmıyorsun sonucta.7_14 gun icinde kalıyorsunuz bildiyim kadarıyla.sizin haftayla bende ayni oluyo o zaman.ayin 18 ultrason 19+2 dedi bana

Tüm sayfalar yüklendi.