Hamileligim cok kötü geciyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahatice tarafından oluşturulan Hamileligim cok kötü geciyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 525 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileligim cok kötü geciyor
Konbuyu başlatan Ahatice
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ahatice

Ahatice

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle merhabalar ilk hamileligim cok rahattı sanki hamile degil gibiydim şimdi sanki o zamanda cekmem gerekeninde fazlasını bu gebeligimde cekiyorum sorun ne anlamadım da mide bulantılarım mide yanmalarım bitmiyor bebegim hakkında bi beyninde kist var deniyor sonra kıst gecti eee bagırsagında parıltı var engelli olabilir deniyor ne gıcık öksürek bitti nede diş agrısı simdi bide kafamda bişeyler cıktı kaşınıp agrıyım duruyor 2 gündür kulak boyun ve bogaz agrısı cekiyorum doktorlar 1 ilac bile vermiyor dertler combo gibi 5le 10 la carpılıp cogalıyor gelirken

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle merhabalar ilk hamileligim cok rahattı sanki hamile degil gibiydim şimdi sanki o zamanda cekmem gerekeninde fazlasını bu gebeligimde cekiyorum sorun ne anlamadım da mide bulantılarım mide yanmalarım bitmiyor bebegim hakkında bi beyninde kist var deniyor sonra kıst gecti eee bagırsagında parıltı var engelli olabilir deniyor ne gıcık öksürek bitti nede diş agrısı simdi bide kafamda bişeyler cıktı kaşınıp agrıyım duruyor 2 gündür kulak boyun ve bogaz agrısı cekiyorum doktorlar 1 ilac bile vermiyor dertler combo gibi 5le 10 la carpılıp cogalıyor gelirken
Canım doktorların her dediğini aldırma bırak sıkma canını Allah büyüktür bebeğin dünyaya hayırlı ve sağlıklı doğar inşallah

Ahatice

Kayıtlı Üye
rank
İnsallah artik dogsada hem oda bu sıkıntıdan kurtulsa bende bi tedavi olsam her yerimden enfekfeksiyon cıkıyor acaba sebebi hamilelikte adet göremedigimiz içinmidir dogumdan sonra kendiligindenmi gececek ki

Tüm sayfalar yüklendi.