Hamileliğim le ilgili

• Konbuyu başlatan Süeda
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Süeda tarafından oluşturulan Hamileliğim le ilgili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 640 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamileliğim le ilgili
Konbuyu başlatan Süeda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi
S

Süeda

Guest
Hanımlar ben 17 haftalık hamileyim miğdemde bişeyler yesemde yemesemde aşırı şekilde şişkinlik oluyo hazımsızlık eczaneden GAVISCON diye miğde şurubu aldık kulanan varmı aranızda bana yardımcı olurmusunuz

Hatice 23

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben 17 haftalık hamileyim miğdemde bişeyler yesemde yemesemde aşırı şekilde şişkinlik oluyo hazımsızlık eczaneden GAVISCON diye miğde şurubu aldık kulanan varmı aranızda bana yardımcı olurmusunuz
Gaviscon hazımsızlığa iyi gelmez reflü gastrit gibi hastalıklarda kullanılır sık sık az az yemeye özen göster canım

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben mide yanması için kullandım 30.haftadan sınra

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım onu benim bebeğime de vermişti doktor yemekten önce 1kapak iç migdedi yayılıp bı katman yapıyor dedi doktor iyi geliyor dedi benim bebeğimde kusuyordu yediklerini

Tüm sayfalar yüklendi.