Hamilelik hakkinda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde mehvessila tarafından oluşturulan Hamilelik hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 336 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamilelik hakkinda
Konbuyu başlatan mehvessila
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

mehvessila

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliğim benim o yüzden aklıma gelen ilk soru işareti.bu konu kızlar hamilelik surecinde ve ya göbeğiniz iyice çıktığı zaman kişisel bakiminizi (sır,tuydokucu,jilet) nasıl yapıyorsunuz acaba ben normalde jilet ve ya tuydokucu kullanıyorum ağdaya alerjim ama göbeğim çıkınca nasil olucak

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İlk hamileliğim benim o yüzden aklıma gelen ilk soru işareti.bu konu kızlar hamilelik surecinde ve ya göbeğiniz iyice çıktığı zaman kişisel bakiminizi (sır,tuydokucu,jilet) nasıl yapıyorsunuz acaba ben normalde jilet ve ya tuydokucu kullanıyorum ağdaya alerjim ama göbeğim çıkınca nasil olucak
Şahsen ben gebelik döneminde hep jiletle aldım alamadığım zamanlar eşimden yardım istedim yada ayna karşısında almaya çalıştım. Doğumlarım bitti şuan tekrar ağdaya başladım. Eğer ağda yaptırabilirseniz ağda yaptırım derim . Çünkü sonradan kıl kökleri çok kalınlaşıyor .

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar